Κοινωνία

Φρίκη: Δασκάλα στην Ουκρανία επιχείρησε να πουλήσει 13χρονη μαθήτριά σε κύκλωμα εμπορίας οργάνων

Μία δασκάλα στην Ουκρανία όχι μόνο δεν προστάτευε τους μαθητές της, αλλά κατηγορείται ότι επιχείρησε να πουλήσει ένα 13χρονο κορίτσι για 10.000 δολάρια.

Το κορίτσι ζούσε σε οικοτροφείο στην επαρχία του Χάρκοβο, για ορφανά και παιδιά διαλυμένων οικογενειών. Την υπόθεση αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αρσέν Αβάκοφ, στο Facebook, δημοσιεύοντας και τρεις φωτογραφίες από την υπόθεση, της δασκάλας και του παιδιού.

Η αστυνομία παρακολουθούσε την 52χρονη εκπαιδευτικό για τέσσερις μήνες. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αβάκοφ, ο αγοραστής άφησε να εννοηθεί ότι θα πουλούσε τα όργανα του κοριτσιού. Επιπλέον, έδωσε 39 δολάρια στην δασκάλα, για να του στείλει φωτογραφίες της 13χρονης και τον ιατρικό φάκελό της.

Η κατηγορούμενη είναι η Γκαλίνα Κοβαλένκο και διδάσκει ουκρανικά, ρωσικά και λογοτεχνία, ενώ έχει περισσσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ.

«Η Γκαλίνα δούλεψε σχεδόν ένα χρόνο το ''επιχειρηματικό πλάνο'' της για την πώληση του 13χρονου κοριτσιού, το οποίο είχε ξεχωρίσει γιατί το θεώρησε ευάλωτο. Την έπιασαν στα πράσα, όταν πήρε το κορίτσι από το σχολείο, το πήγε στους αγοραστές και πήρε τα χρήματα», έγραψε ο Αβάκοφ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...