Κοινωνία

Τραγικό τέλος: Αμερικανός έπεσε σε καυτή, όξινη θερμή πηγή με αποτέλεσμα να εξαϋλωθεί

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 23χρονος Αμερικανός που έπεσε σε θερμή πηγή στο Εθνικό Πάρκο Γιέλοστοουν. Ο νεαρός είχε επισκεφτεί το πάρκο με την αδελφή του και κάποιους κοινούς τους φίλους, όμως αγνόησε τις προειδοποιητικές πινακίδες που επισημαίνουν τους κινδύνους των πηγών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 Ιουνίου, όμως βγήκε πρόσφατα στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με τον Guardian, ο Κόλιν Σκοτ ήθελε να κολυμπήσει σε μία από τις πηγές, θεωρώντας πως έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα ιαματικά λουτρά. Αυτό που δεν γνώριζε όμως ήταν πως τα νερά βρίσκονταν σε θερμοκρασία βρασμού και ήταν ιδιαίτερα όξινα, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Την πτώση του στο νερό κατέγραφε με την κάμερά του ένας άνδρας και το βίντεο χρησιμοποιήθηκε στην συνέχεια ως αποδεικτικό στοιχείο ότι ο Σκοτ δεν έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σωστικά συνεργεία που κλήθηκαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να βγάλουν το σώμα του άνδρα από το νερό, με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει να λιώνει σταδιακά, με τελευταία τα άκρα και το κεφάλι του που εξείχαν στην επιφάνεια. Την επόμενη ημέρα, δεν είχε απομείνει τίποτα από το σώμα του Σκοτ.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες στο πάρκο που εξηγούν ότι απαγορεύεται η βύθιση στο νερό. Το Γιέλοστοουν είναι γεμάτο άγρια ζώα και πολλούς φυσικούς κινδύνους, όμως οι περισσότεροι θάνατοι και τραυματισμοί σημειώνονται στις περιοχές με τις θερμές πηγές.

https://youtu.be/8JQSKt6OHpI

huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ