Αρχείο

Τους καίει η «Θεία Κοινωνία»: Βάρβαροι Ιρανοί καταδίκασαν Ορθόδοξους Χριστιανούς σε βασανιστήρια λόγω Θείας μετάληψης

Οι Ιρανοί μουλάδες έδειξαν για μια φορά ακόμη το στυγνό πρόσωπο τους στην άκρως θεοκρατούμενη χώρα τους στην οποία κυριαρχεί το Ισλάμ και ο νόμος της Σαρίας , διώκοντας Χριστιανούς για μια φορά ακόμη.   

Δεν είναι παράνομο για τους Χριστιανούς να πίνουν αλκοόλ στο Ιράν, αλλά σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να  καταναλώνουν  και για αυτούς είναι παράνομο.

Αυτό όμως στην ουσία δεν αναγνωρίζεται ούτε στους  Χριστιανούς  από τις ιρανικές αρχές που υπακούουν τυφλά  στο νόμο της Σαρία.

Έτσι ιρανικό δικαστήριο χωρίς καμία δικαιολογία καταδίκασε Ορθόδοξους Χριστιανούς  σε 80 βουρδουλιές διότι ήπιαν θεία κοινωνία για την οποία το κύριο συστατικό είναι το κρασί .

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ιρανοί δείχνουν το απάνθρωπο πρόσωπο τους σε ορθόδοξους και  Χριστιανούς γενικά ,  μιας και υπάρχουν πολλά παραδείγματα φυλακίσεων και βασανισμών τους από τις αρχές της χώρας, μόνο και μόνο επειδή δεν πιστεύουν στο ισλάμ  .

Η θανατική ποινή για αποστασία είναι μέρος του ισλαμικού νόμου. Είναι βασισμένη στο Κοράνι.

«Θέλουμε  θα ξεμπερδέψουμε με τους απίστους . Έτσι, αυτοί δεν  πρόκειται να θεωρηθούν σύμμαχοι μας ποτέ και η αιτία είναι η πίστη στον Αλλάχ. Αλλά αν ευρίσκονται  μακριά μας μπορούμε να τους  εκμεταλλευτούμε και μετά να τους σκοτώσουμε  όπου τους βρούμε είτε είναι  σύμμαχοι μας είτε βοηθοί . »(Κοράνι 4:89)

Μια εντολή (χαντίθ) που  απεικονίζει τον Μωάμεθ αναφέρει : «Όποιος αλλάξει την ισλαμική θρησκεία του, στη συνέχεια πρέπει να σκοτωθεί» (Bukhari 9.84.57). Η θανατική ποινή για αποστασία είναι μέρος του ισλαμικού νόμου, σύμφωνα με όλα τα σχολεία της ισλαμικής νομολογίας.

Αυτή εξακολουθεί να είναι η θέση όλων των σχολείων της ισλαμικής νομολογίας, τόσο στους Σουνίτες όσο και στους Σιίτες.

Ο Sheikh Yusuf al-Qaradawi, ο οποίος είναι ο πιο διάσημος μουσουλμάνος κληρικός στον κόσμο, δήλωσε: «Οι μουσουλμάνοι νομικοί συμφωνούν στο ότι, αποστάτες πρέπει να τιμωρούνται , αλλά διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τον καθορισμό του είδους της τιμωρίας που θα καταφετθεί  εναντίον τους. Η πλειοψηφία από αυτούς, μεταξύ των οποίων τα τέσσερα κύρια σχολεία της νομολογίας (Hanafi, Μαλίκι, Shafi'i, και Hanbali), καθώς και τα άλλα τέσσερα σχολεία της νομολογίας (τέσσερις σιίτες σχολές Az-ζαϊντιγιά, Al-Ithna-'ashriyyah, al-Ja'fariyyah, και Az-Zaheriyyah),  συμφωνούν ότι θα πρέπει να εκτελούνται αμέσως οι  αποστάτες».

Οι  ιρανικές αρχές τηρούν επακριβώς αυτήν την μισάνθρωπη νομολογία κατά δικαίων και αδίκων εφαρμόζοντας μια  θεοκρατικού τύπου  δικαιοσύνη,  η οποία όμως δεν έχει βάση τον άνθρωπο αλλά τα  φανατισμένα κηρύγματα του Μωάμεθ.

Το αποτέλεσμα είναι να θεωρούνται όλοι οι Χριστιανοί κυρίως,  αλλά και οι άλλες θρησκείες,   ως «εσχάτη προδοσία» και έτσι να αντιμετωπίζονται οι παραβάτες κατά τους ίδιους.

Ο νόμος της ανεξιθρησκίας που ψηφίστηκε με το διάταγμα του Μεδιολάνου το 313 μ.χ. δεν έχει φτάσει ακόμη ούτε στους Ιρανούς ούτε φυσικά σε κανένα από τα μουσουλμανικά κράτη του κόλπου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ