Κόσμος

Τις βαλίτσες του για ΗΠΑ ετοιμάζει ο Ν. Φάρατζ

Ο Νάιτζελ Φάρατζ είναι στόχος του Ντόναλντ Τραμπ για πρεσβευτής της Μεγάλης Βρετανίας στις ΗΠΑ, αλλά ο Άγγλος πολιτικός πρώην επικεφαλής του UKIP έχει και άλλες βλέψεις.

Πρόσφατα ο Φάρατζ είχε πει στο περιβάλλον του ότι θα μπορούσε να μεταναστεύσει στης ΗΠΑ, μετά την εκλογή του Τραμπ.

Μάλιστα, ανέφερε ότι μετά το Brexit «πήραμε την χώρα μας πίσω», αλλά τώρα ο ίδιος είναι έτοιμος μαζί με την σύζυγο του Κίρστεν να φύγουν για τις ΗΠΑ.

Ο ίδιος καλοβλέπει την προοπτική να πάει στην Ανατολική Ακτή του Μέιν, και να πιάσει μια καλή θέση ως σχολιαστής στο δεξιό FOX NEWS ή ακόμη και μια θέση στην κυβέρνηση Τραμπ.

Ένας εκπρόσωπος του UKIP ανέφερε πάντως ότι όλα τα παραπάνω είναι «ανοησίες».

Μάλιστα, ο Φάρατζ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης πέρασε το βράδυ του στο ξενοδοχείο «Ριτζ» με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι και έλεγε «Στις ΗΠΑ η επανάσταση είναι συνολική. Δεν είναι μόνο ότι οι άνθρωποι κέρδισαν την παλιά διοίκηση της χώρας, αλλά ότι ο Ομπάμα και όλοι αυτοί οι άθλοι είναι έξω και ο Τραμπ μέσα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...