Αρχείο

Τέλος οι «καλές σχέσεις»: Αμεση έκδοση του Τούρκου «Γκρίζου Λύκου» που σκότωσε τον Ρώσο πιλότο του Su-24 στην Συρία ζητά η ρωσική δούμα! (βίντεο)

Η ρωσική δούμα μέσω του αντιπροέδρου της Evgeny Fedorov, ζητά επίσημα την έκδοση από την Τουρκία του Τούρκου που σκότωσε τον Ρώσο πιλότο στις 24 Νοεμβρίου του 2015 στην Συρία, πυροδοτώντας πιθανόν  ένταση ανάμεσα στις δύο χώρες .

Οι Ρώσοι, δεν ξεχνούν ούτε χάριν των αγωγών και των οικονομικών συμφερόντων, την υλοποίηση ενός αποτρόπαιου  εγκλήματος σε βάρος Ρώσου αξιωματικού από έναν επαγγελματία  "φονιά" .

Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Ρωσίας  εξετάζει το αίτημα που ήρθε από την δούμα, και  θα αποστείλει το επόμενο διάστημα αίτημα  στον  Ερντογάν με σκοπό την δίκη  στην Ρωσία, του Τούρκου Alparslan Celik, ο οποίος φέρεται να σκότωσε εν ψυχρό τον Ρώσο Αντισμήναρχο Oleg Peshkov,  πιλότο του μοιραίου Su-24 που καταρρίφθηκε από τουρκικά F-16 στην Συρία, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

Ο Τούρκος παραστρατιωτικός  κατηγορείται  για την δολοφονία του πιλότου του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-24,  Oleg Peshkov.  Ένα έγγραφο με ένα τέτοιο αίτημα απέστειλε προς την ρωσική  εισαγγελία  ο  αντιπρόεδρος της δούμας Yevgeny Fyodorov.

Ο ίδιος απέστειλε αίτημα στον γενικό εισαγγελέα  με την  πρόταση να απευθύνει προς την τουρκική πλευρά αίτημα για την έκδοση του βασικού υπόπτου της δολοφονίας του Ρώσου αξιωματικού, με το όνομα  Alparslan Celik, ο οποίος είναι υπό έρευνα και στην Τουρκία.

Είναι γνωστό ότι ο Celik ο οποίος "επέβλεψε" προσωπικά την εκτέλεση του  Oleg Peshkov, ανήκει στην εθνικιστική οργάνωση  «γκρίζοι  λύκοι» , αλλά και στην ακροδεξιά  οργάνωση «Μποζκούρτ».

Το αίτημα της ρωσικής δούμας πρότεινε επίσης την τοποθέτηση αυτής της τουρκικής οργάνωσης στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων που έχουν  απαγορευτεί στη Ρωσία.

 «Ο Τούρκος ηγέτης εξέφρασε την λύπη του μεν για ότι  συνέβη στον εναέριο χώρο της Συρίας και είπε ότι είναι  έτοιμος να επανορθώσει. Τώρα  όμως ο ίδιος εξετάζει το ενδεχόμενο ένταξης της Τουρκίας στον Οργανισμό Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO ), ενώ κάνει  και μια σειρά από άλλα βήματα για την ολοκλήρωση και επέκταση των ρωσο-τουρκικών σχέσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, θα είναι πολύ καλό , αν η τουρκική πλευρά παραδώσει τον  Alparslan Çelik στην ρωσική δικαιοσύνη. Θα ήταν ένα συγκεκριμένο βήμα με σκοπό να επανορθώσει πραγματικά με την Ρωσία με την δημιουργία μιας πραγματικής  σχέσης εμπιστοσύνης »,  δήλωσε στο RT ο Evgeny Fedorov.

Για την ρωσική δούμα η «συγνώμη» του Τούρκου ηγέτη  είναι ελάχιστη για αυτό που επιτέλεσε ο Τούρκος «γκρίζος λύκος».

Ο Τούρκος,  σύμφωνα με το ανθρώπινο δίκαιο και την συνθήκη της Γενεύης επιτέλεσε « στρατιωτικό έγκλημα» κατά της ανθρωπότητας με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός  ανυπεράσπιστου πιλότου, που έπεσε με το αλεξίπτωτο του από το φλεγόμενο αεροσκάφος του bid4essay.com.

Για να δούμε τώρα «πόσα απίδια» πιάνει ο Τούρκος πρόεδρος;

https://youtu.be/3FDB3hs_Brs?t=1

https://youtu.be/FrUV7bWQnLM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...