Κοινωνία

Σε συναγερμό οι ελληνικές αρχές για την άφιξη μουσουλμάνων Βόσνιων χούλιγκαν

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι ελληνικές αρχές εδώ και λίγες εβδομάδες, με αφορμή την επικείμενη άφιξη των Βόσνιων οπαδών για το κρίσιμο ματς με την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη βαλκανική χώρα, υπήρχε... απαγορευτικό σε κρατήσεις ξενοδοχείων για σεσημασμένους χούλιγκαν, ενώ στην επικοινωνία μεταξύ των αρχών των δύο χωρών συζητιόταν εδώ και καιρό το ενδεχόμενο βίαιων συγκρούσεων στην Αθήνα. Η εμπειρία της επίσκεψης των Κροατών, οι οποίοι είχαν δεχθεί επίθεση στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μολότοφ, έκανε τις ανησυχίες ακόμα πιο έντονες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αθήνα βρίσκονται περίπου 1000 οπαδοί, οι οποίοι δεν έχουν και την καλύτερη φήμη. Οι BHFanaticos, οι Belaj Boys, οι BHLegion, οι Armija Zmajeva, οι Ljuti Krajišnici έχουν κατέβει στην Ελλάδα για να δώσουν το παρών στο πλευρό της ομάδας τους και βρίσκονται υπό διαρκή επιτήρηση, προκειμένου να αποφευχθούν τα έκτροπα. Οι Βόσνιοι θα μαζευτούν στη Συγγρού το απόγευμα της Κυριακής για να πάνε όλοι μαζί στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ