Κοινωνία

Προφυλακίστηκε ο Αλέξανδρος Αγγλούπας - Οι διάλογοι «φωτιά» που καίνε τον επιχειρηματία

Προφυλακιστέος κρίθηκε  ο Αλέξανδρος Αγγλούπας που φέρεται ότι δρούσε ως κλεπταποδόχος της σπείρας των Ρομά, που έκλεβε σπίτια και βίλες επωνύμων, στην οποία εμπλέκονται ακόμη και αστυνομικοί.

Όπως προκύπτει από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, οι αστυνομικοί τον είχαν θέσει  υπό στενή παρακολούθηση ήδη από τον περασμένο Αύγουστο καταγράφοντας κάθε τηλεφωνική του συνομιλία.

Σε πολλές από αυτές τις συνομιλίες  ο Αλέξανδρος Αγγλούπας διαπραγματεύεται όπως αναφέρεται στη δικογραφία,  την αγορά κλεμμένων ρολογιών και κοσμημάτων και την μεταπώληση τους, ενώ ζητά από πολλούς από τους συνομιλητές του να τον ενημερώνουν σε περίπτωση που «έπεφταν στα χέρια τους» πολύτιμοι λίθοι και επώνυμα ρούχα.

Ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων πως δεν γνώριζε πως είναι κλοπιμαία και παραδέχτηκε πως είχε επικοινωνία με δύο από τους κατηγορουμένους χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως ήταν εμπλεκόμενοι σε εγκληματική οργάνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...