Κοινωνία

Πολυτεχνείο: Η πορεία μόλις έχει αρχίσει, αλλά η… ΠΑΣΠ φθάνει στην αμερικανική πρέσβεία!

Τα συνήθη… παρατράγουδα μεταξύ των πολιτικών νεολαιών δεν αποφεύχθηκαν ούτε και φέτος στις επετειακές εκδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, ξεχωριστή πορεία πραγματοποιούν αυτήν την ώρα τα μέλη της ΠΑΣΠ που έχουν στην κατοχή τους την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου μετά τη διάλυση της ΕΦΕΕ για την 43η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Τα μέλη της ΠΑΣΠ έκαναν προσυγκέντρωση στην οδό Ακαδημίας και Ιπποκράτους και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Πατησίων και το κτίριο του Πολυτεχνείου όπου από εκεί ξεδίπλωσαν τη σημαία και ξεκίνησαν την πορεία τους προς την αμερικανική πρεσβεία.

Οι διαδηλωτές φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ζει, ζει ο Τεμπονέρας ζει, με Πέτρουλα, Λαμπράκη μας οδηγηθεί» και «Το Πολυτεχνείο δεν ήταν γιορτή, ήταν εξέγερση και πάλη λαϊκή» κατευθύνονται μέσω της οδού Ακαδημίας προς τη πρεσβεία των ΗΠΑ.

Στο μεταξύ ο κύριος όγκος της διαδήλωσης που ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα από το κτίριο του Πολυτεχνείου βρίσκεται αυτήν την ώρα συγκεντρωμένος στην λεωφόρο Σταδίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ