Κόσμος

Παραλήρημα τζιχαντιστή: Το να αποκεφαλίζεις εχθρούς του Αλλάχ είναι απόλαυση

Αν ήταν ζώο, θα ήταν πιο δύσκολο, υποστηρίζει προκλητικά ο Ρασίντ Κασίμ

3849601d00000578-0-image-m-3_1473759786079

Την βαρβαρότητα των πιστεύω των τζιχαντιστών επιδεικνύει σε συνέντευξή του ο Ρασίντ Κασίμ, ένα από τα σημαντικά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Κασίμ, ο οποίος θεωρείται ότι σχετίζεται με τη δολοφονία ενός ιερέα κοντά στη Νορμανδία και τη σφαγή ενός αστυνομικού κοντά στο Παρίσι, ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στον ακαδημαϊκό Αμαρνάθ Αμαρασινγκάμ για τα συναισθήματα του όταν αποκεφαλίζει κρατουμένους. «Το να κόβεις το κεφάλι ενός ζώου θα ήταν δύσκολο, με τους εχθρούς του Αλλάχ είναι ευχαρίστηση» απαντά ο Κασίμ.

Στην ίδια συνέντευξη ο τζιχαντιστής υποστηρίζει ότι το πιο δύσκολο πράγμα για τον ίδιο όταν επέστρεψε από τη Γαλλία στη Συρία ήταν ότι άφησε πίσω τη... γάτα του!

Παράλληλα στην ίδια συνέντευξη απειλεί ότι όσο σφίγγει ο κλοιός για όσους τζιχαντιστές θέλουν να ταξιδέψουν στη Συρία τόσο θα διαπράττονται αγριότητες στο έδαφος.

«Πιστεύουμε ότι ακόμα και μια μικρή επίθεση σε μη μουσουλμανικό έδαφος είναι καλύτερη από μια μεγάλη επίθεση στη Συρία. Όσο κλείνει αυτή η "πόρτα", τόσο ανοίγει η "πόρτα" για τη τζιχάντ» καταλήγει στη συνέντευξη-πρόκληση ο Κασίμ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ