Πολιτική

Παππάς για νέα κυβέρνηση: «Ξεκινάμε δουλειά από το πρώτο λεπτό»

Πιθανότατα αύριο θα συνεδριάσει στο Μέγαρο Μαξίμου το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η ώρα συνεδρίασης θα γίνει γνωστή αργότερα.

Οι τελετές παράδοσης και παραλαβής θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, προκειμένου να βρίσκεται το προσωπικό στα Υπουργεία.

Το Σαββατοκύριακο οι υπουργοί θα συνεργασθούν για τρέχοντα θέματα.

Επιδίωξή μου είναι να νιώσουν τα νησιά και οι νησιώτες μας την έννοια της ισοπολιτείας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο νέος υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Στόχος μας, πρόσθεσε, είναι «η ελληνική σημαία να είναι η πρώτη σε όλο τον κόσμο. Ανοίγουμε πανιά» κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής.

Βήμα για να περάσει η χώρα στην επόμενη φάση, χαρακτηρίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς τον ανασχηματισμό.

Αναλυτικά, «νομίζω ότι είναι ένας ανασχηματισμός ανανέωσης, ανάπτυξης και ανασυγκρότησης. Είναι ένα βήμα για να περάσει η χώρα στην επόμενη φάση. Είναι σαφείς οι προτεραιότητες και οι συμβολισμοί, είναι παρά πολλά νέα παιδιά που μπαίνουν στο κυβερνητικό σχήμα. Υπάρχει και η πείρα και η ορμή και ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητα. Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα, ξεκινάμε δουλειά από το πρώτο λεπτό», καταλήγει ο Ν. Παππάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ