Κοινωνία

Πέλλα: Εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης σε ντουλάπα!

Το αυτοσχέδιο εργαστήριο εντοπίστηκε με ενέργειες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Γιαννιτσών και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του δράστη και κατέσχεσαν τα χασισόδεντρα και τον ειδικό εξοπλισμό

Μια ντουλάπα μέσα στο υπνοδωμάτιό του έκρυβε το μυστικό ενός 51χρονου χασισοκαλλιεργητή στην Πέλλα! Εκεί είχε στήσει ένα πλήρες εργαστήριο με λαμπτήρες θερμότητας, μετασχηματιστή, σύστημα εξαερισμού και υγρόμετρο όπου καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης!

Το αυτοσχέδιο εργαστήριο εντοπίστηκε με ενέργειες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Γιαννιτσών και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του δράστη και κατέσχεσαν τα χασισόδεντρα και τον ειδικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε ο 51χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ακόμη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 136 γραμμαρίων, δυο τσιγαριλίκια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένας τρίφτης κάνναβης.

Ο χασισοκαλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ