Κοινωνία

Πέθανε ο μεγάλος τραγουδοποιός Λέοναρντ Κοέν σε ηλικία 82 ετών

Παγκόσμιος θρήνος για τη μουσική καθώς σε ηλικία 82 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο μεγάλος λογοτέχνης, συνθέτης και τραγουδιστής Λέοναρντ Κοέν.

Τον θάνατο του ανακοίνωσαν οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας του στο facebook με μια λιτή ανακοίνωση: «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ότι ο θρυλικός ποιητής, συνθέτης και καλλιτέχνης Λέοναρντ Κοέν απεβίωσε. Χάσαμε έναν από τους πιο σεβαστούς και παραγωγικούς οραματιστές. Η κηδεία του θα γίνει στο Λος Άντζελες. Η οικογένεια ζητά διακριτικότητα κατά τη διάρκεια του πένθους της».

Ο ίδιος ο Κοέν σε μια συνέντευξή του πριν από περίπου ένα μήνα είχε δηλώσει έτοιμος να πεθάνει. «Είμαι έτοιμος να πεθάνω. Ελπίζω να μην γίνει δύσκολα. Κάπου εδώ είναι το τέλος για μένα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο New Yorker ενώ στην κατάσταση της υγείας του είχε αναφερθεί και σε συνέντευξη τύπου για το τελευταίο του άλμπουμ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...