Εθνικά θέματα

ΝΔ: Καλοσωρίζουμε τον Ομπάμα - Σταθερή επιλογή η αμοιβαία συνεργασία με τις ΗΠΑ

«Δεν ανακαλύψαμε σήμερα την Αμερική» τονίζεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοίνωση με την οποία καλοσωρίζει τον Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι «οι σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αποτελούν σταθερή επιλογή της εθνικής μας στρατηγικής».

Παράλληλα στην ανακοίνωση σημειώνεται με νόημα ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν ανακάλυψε σήμερα την Αμερική, αλλά ασκεί πολιτική με βάση τα διαχρονικά εθνικά συμφέροντα και τον στρατηγικό προσανατολισμό της χώρας».

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει τον πρόεδρο Ομπάμα προσδοκώντας μια χρήσιμη και παραγωγική επίσκεψη για τα ελληνικά συμφέροντα.

Για τη Νέα Δημοκρατία οι σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αποτελούν σταθερή επιλογή της εθνικής μας στρατηγικής.

Η Νέα Δημοκρατία δεν ανακάλυψε σήμερα την Αμερική, αλλά ασκεί πολιτική με βάση τα διαχρονικά εθνικά συμφέροντα και τον στρατηγικό προσανατολισμό της χώρας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης