Αρχείο

Μόνο αγγλικά μπορεί να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας από το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες

Ο πρωθυπουργός φέρεται να εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου

Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί στο μέγαρο Μαξίμου μετά την είδηση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξύπνησε μιλώντας αποκλειστικά στα αγγλικά, όπως αναφέρουν πληροφορίες που διαρρέουν από το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, όταν η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα τον ξύπνησε σήμερα το πρωί και τον ρώτησε τι θέλει για πρωινό, εκείνος της απάντησε «εγκς εντ μπέηκαν μάι ντίαρ.»

Απορημένη, όταν η κ. Μπαζιάνα τον ρώτησε γιατί της απαντάει στα αγγλικά κι αν αισθάνεται καλά, ο πρωθυπουργός φέρεται να της αποκρίθηκε «αι ντοντ ανστερταντ γουατ δε πρόμπλεμ ιζ. Αι φηλ φάιν.»

Έντρομη, η σύντροφος του πρωθυπουργού ενημέρωσε αμέσως τους συνεργάτες του και κάλεσε τον προσωπικό του γιατρό, ο οποίος αφού τον εξέτασε αποφάνθηκε ότι ο πρωθυπουργός υπέστη κάποιου είδους επεισόδιο κατά τη διάρκεια της νύχτας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μιλάει μόνο στα αγγλικά.

«Πρόκειται για ένα σπάνιο αλλά όχι πρωτόγνωρο ιατρικό φαινόμενο. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που ξύπνησαν από κώμα ή από τον ύπνο τους μιλώντας αποκλειστικά μια ξένη γλώσσα την οποία δεν γνώριζαν πριν» είπε.

«Συνήθως όμως προηγούνται κάποια σημάδια, όπως για παράδειγμα να αρχίσει ο ασθενής να μιλάει με ξένη προφορά λίγες ώρες νωρίτερα. Αυτό συνήθως είναι ένδειξη ότι η πάθηση αυτή μπορεί να χτυπήσει από στιγμή σε στιγμή.»

Η είδηση έχει προκαλέσει αναταραχή στο Μαξίμου αφού, παρά το γεγονός ότι το ξαφνικό πρόβλημα του κ. Τσίπρα θα τον διευκολύνει όσο είναι εδώ ο Μπαράκ Ομπάμα, μετά την αναχώρηση του θα πρέπει να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί ο πρωθυπουργός τους μιλάει μόνο αγγλικά, ενώ θα πρέπει να προσληφθεί υποτιτλιστής για όλες τις ομιλίες του ή να τον ντουμπλάρει ο Σπύρος Μπιμπιλας.

ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ tovatraxi.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...