Αρχείο

Μπόλαρης: Η ΝΔ θέλει να είναι θεραπαινίδα των συμφερόντων της διαπλοκής

«Η αντιπολίτευση τα προηγούμενα 27 χρόνια ανέχθηκε ένα καθέτως για λίγους επώνυμους»

Η ΝΔ θέλει να εξακολουθήσει να είναι «θεραπαινίδα των συμφερόντων της διαπλοκής», κόντρα στο Σύνταγμα, κόντρα στο νομικό θεσμικό πλαίσιο της χώρας γι' αυτό δεν θέλει να λειτουργήσει το ΕΣΡ, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Η χθεσινή διαδικασία αποδεικνύει ότι η ΝΔ προφασίζεται προφάσεις, δεν θέλει να λυθεί το ζήτημα, δεν θέλει να λειτουργήσει το ΕΣΡ, κόντρα στο Σύνταγμα, κόντρα στο νομικό θεσμικό πλαίσιο της χώρας, γιατί θέλει να εξακολουθήσει να είναι θεραπαινίδα των συμφερόντων της διαπλοκής», είπε ο κ. Μπόλαρης.

«Έχει σημασία», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, «ο ελληνικός λαός να ξέρει εάν η αντιπολίτευση η οποία τα προηγούμενα 27χρονια ανέχθηκε ένα αντισυνταγματικό και παράνομο καθεστώς διαχείρισης τηλεοπτικών συχνοτήτων και βλαπτικό για τα δημόσια συμφέροντα, ένα καθέτως για λίγους επώνυμους.
Έχει σημασία να γνωρίζει ο κόσμος, εάν η αντιπολίτευση παρεμβαίνοντας και επικαλούμενη το Σύνταγμα, το εννοεί η υποκρίνεται θέλοντας να συνεχιστεί η αντισυνταγματική κατάσταση η οποία υπήρχε εδώ και 27 χρόνια».

Ο κ. Μπόλαρης σχολίασε την πρόταση του σχεδίου νόμου που κατέθεσε η ΝΔ, λέγοντας πως «έχει μεγάλη σημασία να βγει κάνεις και να ξεκαθαρίσει τη θέση του και η θέση του να είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα, σύμφωνη με το δημόσιο συμφέρον και με τους νόμους. Μέσα στην έννομη λειτουργία συμπεριλαμβάνονται και οι θέσεις των εργαζομένων».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ