Αρχείο

Με ρωσικό υποβρύχιο «Αρμαγεδώνα» υποδέχεται η Ρωσία το άνοιγμα των σχέσεων με τις ΗΠΑ και τον Τραμπ

«Καλές» οι σχέσεις Πούτιν-Τράμπ αλλά η Μόσχα ετοιμάζει τα  τρομερότερα πυρηνοκίνητα υποβρύχια με «άγνωστο προορισμό».

Η απόφαση σχετικά με την επιχειρησιακή  διάθεση των  πυρηνοκίνητων πυρηνοκίνητων υποβρυχίων σχεδίου 941 κατηγορία «Shark» (ονομασία  ΝΑΤΟ «Typhoon»),  «Σεβερστάλ » και «Αρχάγγελσκ» , είναι σε αναμονή ενόψει των νέων σχέσεων Ρωσίας και ΗΠΑ, σύμφωνα με πηγές στο ρωσικό γενικό επιτελείο .

Πρόκειται για τα όπλα της «αποκαλύψεως» λόγω της πραγματικά τρομερής ισχύς τους κάτω από την θάλασσα.

Οι πληροφορίες για την στάση και την κατάσταση γενικά στην Αμερική με τις "αυθόρμητες" εξεγέρσεις και τις πληροφορίες για τον Τράμπ,  ότι θα έχει την τύχη του Γιανουκόβιτς στην Ουκρανία, έχουν  ενεργοποιήσει άμεσα το ρωσικό δόγμα της  «Μασκίροβκα».      

Σύμφωνα με  το πρακτορείο ειδήσεων  RIA Novosti τα τεραστίων διαστάσεων και πολεμικών δυνατοτήτων ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια  ευρίσκονται  ελλιμενισμένα στα ναυπηγεία Shipbuilding Corporation ( USC), αλλά αυτό αποτελεί «παγίδα» διότι αυτά είναι πλήρως επιχειρησιακά .

1476687638

Το ρωσικό πολεμικό ναυτικό αποφάσισε την επιχειρησιακή ένταξη τους και την διάθεση των εν λόγω σκαφών, σε άγνωστο μέρος ( προς το παρόν) , και υπάρχουν πολλές υπόνοιες ότι το ένα τουλάχιστον από τα δύο θα αποπλεύσει  για την Μεσόγειο.

Η κατάσταση στην Αίγυπτο με την μετακίνηση του ISIS στο Σινά,  σύμφωνα με άρθρο μας με τίτλο (Οι ΗΠΑ «άνοιξαν την πόρτα» στους ισλαμιστές τρομοκράτες στο Σινά – Μετά την Συρία σειρά έχει η Αίγυπτος), και οι συνεχιζόμενες  «μαγκιές» του ΝΑΤΟ στην ρωσική αρμάδα έξω από την Κύπρο , δεν γίνονται  αποδεκτές πλέον από το Κρεμλίνο. 

Ένας ακόμη  λόγος είναι και η συγκέντρωση νατοϊκού στόλου και με ελληνική συμμετοχή ( υποβρύχιο Παπανικολής) της νατοϊκής δύναμης , αλλά και ο επικείμενος ερχομός του  6ου αμερικανικού στόλου στην Μεσόγειο ,  που στην ουσία σύμφωνα με στρατιωτικούς αξιωματούχους, περικυκλώνει την ρωσική αρμάδα. Αυτό γίνεται μέρα με την ημέρα ακόμα πιο ορατό .

Ήδη αμερικανικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας P-8 POSEIDON κάνουν κύκλους πάνω από τα ρωσικά πλοία «εκνευρίζοντας» τους Ρώσους αξιωματικούς.

 Μια πιθανότατη κάθοδο των ρωσικών υπερ-υποβρυχίων κλάσεως  Akula  «Αρχάγγελσκ» ή  «Σεβερστάλ» θα έκοβε τον «βήχα» τελείως των νατοϊκών και τις «βόλτες» κοντά στην ρωσική αρμάδα όπως αυτή που υλοποίησε ολλανδικό υποβρύχιο πριν δύο ημέρες . 

Αυτή την πρακτική την συνηθίζουν οι Αμερικανοί όσο αφορά τέτοιες καταστάσεις. Στέλνουν δηλαδή νατοϊκές μονάδες , όχι αμερικανικές κατά βάση για να διαπιστώσουν τις προθέσεις στην προκειμένη περίπτωση των Ρώσων.

«Είναι  ευθύνη του υπουργείου άμυνας της ρωσικής ομοσπονδίας  το που θα  επιχειρήσουν  τα υποβρύχια αυτά που  διαθέτουν όλες τις τεχνικές δυνατότητες για την υλοποίηση των σχεδίων μας », δήλωσε ο  εκπρόσωπος του ρωσικού ναυτικού στα  ναυπηγεία , δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της Μόσχας .

Συνολικά έξι πλοία αυτής της κλάσεως έχουν  κατασκευαστεί . Από αυτά επιχειρησιακά είναι το  "Σεβερστάλ " , το "Αρχάγγελσκ" και το 941UM "Ντμίτρι Ντονσκόι".

Τα υποβρύχια αυτά με  ΝΑΤΟϊκό κωδικό  Akula, είναι  γνωστά και  ως Typhoon, έχουν  βάση στην πόλη Severodvinsk, και αποτελούν τα "όπλα ενός μελλοντικού Αρμαγεδώνα" με τις ΗΠΑ.

Διαθέτουν  20-24 πυραύλους Bulava SLBM που μπορούν να ισοπεδώσουν με μία ομοβροντία ολόκληρες πόλεις  , μεταφέρουν επίσης   32 βλήματα cruise RPK-2 Viyuga, 12 τορπίλες που εκτοξεύονται από έξι σωλήνες τορπιλών 533 χιλιοστών, ενώ διαθέτουν  και οκτώ αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Igla (Needle), εκτοξευόμενα υποβρυχίως.

3198151

Τα υποβρύχια αυτού του τύπου  είναι ικανά  να παραμείνουν σε πλήρη κατάδυση  για περίπου 180 ημέρες.

Επίσης αναμένεται να καθοριστεί η  τύχη και του  βαρέως καταδρομικού κατευθυνόμενων πυραύλων "Ναύαρχου Lazarev" σχέδιο 1144 «Orlan».

Έτοιμα είναι επίσης  δύο ακόμη αεροσκάφη ναυτικής περιπολίας ΑΦΝΣ  Il-38N, παρόμοια με τα αμερικανικά P-8 poseidon, ανεβάζοντας τον αριθμό των εκσυγχρονισμένων αεροσκαφών αυτού του τύπου σε έξι.

200461-600x340

Αποστολή  τους σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι  η Συρία , μετά τον κατάπλου του αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κουζνέτσωφ» .

Η δράση όλων αυτών των τρομερών όπλων που έχει στα χέρια του ο Ρώσος πρόεδρος θα γίνει πραγματικότητα εάν δεν αλλάξει ρότα , ο νατοϊκός στόλος στην Ανατολική Μεσόγειο και δεν αναλάβει δράση ο νέος Αμερικανός πρόεδρος κάνοντας πράξη αυτά που είχε δηλώσει προεκλογικά . Αυτό είναι απόλυτα τεκμηριωμένο και κυρίως έγκυρο.   

 

https://youtu.be/t7G0Ae4gQNQ?t=117

https://youtu.be/pteWSBzSQ80

 

https://youtu.be/VyW4FJtW_C4?t=103

 

https://youtu.be/eDIyCLLD0ak?t=3

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ