Κοινωνία

Με εντολή A.Tσίπρα αναλαμβάνει η Αντιτρομοκρατική για το καμένο σπίτι του Μπίκα

Τα όσα διαδραματίστηκαν με το καμένο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική ξεφεύγουν πλέον απο το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή την υπόθεση να αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς οι αρχές θεωρούν πως πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αναλαμβάνει τη διαλεύκανση της υπόθεσης του καμένου σπιτιού του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα, έπειτα από εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα ξύλινο διακοσμητικό καραβάκι το οποίο υπήρχε στο μπαλκόνι της εξοχικής κατοικίας. Το «κόλλησαν» στον τοίχο και αφού το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό, έβαλαν φωτιά. Η ξύλινη πέργκολα και το νάιλον, που υπήρχαν στο μπαλκόνι, είχαν ως αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλωθεί αμέσως.

Δεν υπήρξαν σημάδια διάρρηξης ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως από τύχη δεν βρέθηκε μέλος της οικογένειας του Μπίκα στο σπίτι αφού η γυναίκα του βρισκόταν αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη και όχι στην εξοχική κατοικία στη Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...