Κοινωνία

Μαυροφορεμένοι Βόσνιοι οπαδοί αναστάτωσαν την Αθήνα- Οι απειλές για τον επόμενο αγώνα (βίντεο)


Οι BHFanaticos είναι ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της εθνικής ομάδας της Βοσνίας και σχεδόν ένα 24ωρο μετά τον αγώνα με την Εθνική μας ομάδας, μέσω των social media έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από την παρουσία τους στην Αθήνα, τις προετοιμασίας τους για το ματς και φυσικά τη ρίψη καπνογόνων στην ελληνική κερκίδα.

Αποτελούνται από έναν σκληρό πυρήνα περίπου 3.000 ατόμων. Μόνο οι 1.500 απ' αυτούς κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Οπου σταθούν και όπου βρεθούν δεν χάνουν την ευκαιρία να τραγουδούν κατά των Σέρβων ενώ αγαπημένο τους σύνθημα είναι ο παλιός εθνικός ύμνος της χώρας «Jedna si jedina» (Είσαι μία και μοναδική) αφού ο νέος, του 1999 δεν περιέχει λόγια.

Ντυμένοι όλοι στα μαύρα, με δεκάδες καπνογόνα επισκέπτονται κάθε χώρα στην οποία αγωνίζεται η εθνική ομάδα της Βοσνίας. Η UEFA αλλά και η FIFA θεωρεί κάθε παιχνίδι της Βοσνίας «υψηλής επικινδυνότητας», αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προκαλέσει επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού  χώρου.

Οι ίδιοι, μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook αλλά και στα υπόλοιπα Social Media, έδωσαν φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους στην Αθήνα χωρίς να λείπουν ξανά τα απειλητικά μηνύματα για το παιχνίδι του ερχόμενου Ιουνίου στη Ζένιτσα.


bhfanaticos2

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ