Κοινωνία

Καναδάς: Τρόμο προκαλούν μυστηριώδεις ήχοι από τα βάθη ενός καναλιού (βίντεο)

Ο στρατός του Καναδά πρόκειται να ξεκινήσει έρευνες στο καναδικό αρκτικό αρχιπέλαγος, μετά από αναφορές και μυστηριώδεις ήχους από τα βάθη ενός καναλιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν κυνηγοί άρχισαν να ακούν συνεχόμενους ήχους προερχόμενους από τον βυθό του καναλιού Φίουρι και Χέκλα που χωρίζει το ηπειρωτικό Κεμπέκ από το στενό του Χάντσον. Οι ήχοι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είναι τόσο έντονοι που διώχνουν τα άγρια ζώα από την περιοχή.

Την Τρίτη, ο στρατός απέστειλε ένα αεροσκάφος τύπου CP-140 Aurora για να ξεκινήσει τις περιπολίες πάνω από το κανάλι. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπιστεί ακουστικές ανωμαλίες, ούτε εντοπίστηκε κάτι ύποπτο στην ευρύτερη περιοχή. Οι ντόπιοι έχουν ξεκινήσει να διαμορφώνουν τις δικές τους θεωρίες αναφορικά με την πηγή των ήχων.

Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για έρευνες με ηχοεντοπιστικό σύστημα sonar για την εύρεση πετρελαίου και φυσικού αερίου στον βυθό της θάλασσας. Άλλοι ισχυρίζονται πως ακτιβιστές της Greenpeace εκπέμπουν ήχους για να αποτρέψουν τα άγρια ζώα από το να συγκεντρώνονται σε κυνηγετικά hotspots.

https://youtu.be/eWGeFflNMdQ

 

http://apocalypsejohn.com/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...