Κόσμος

ΗΠΑ: Διάσημοι που είχαν ταχθεί υπέρ της Χ.Κλίντον ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον στην προεκλογική καμπάνια στις ΗΠΑ, αλλά και έκαναν αγώνα υπέρ της.

Κάποιοι είχαν προχωρήσει ακόμη πιο πέρα, δηλώνοντας ότι θα μεταναστεύσουν σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές. Τώρα, με τα αποτελέσματα να δίνουν προβάδισμα στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, το CNN θύμισε ποιοι είναι αυτοί που ίσως ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες.

Ανάμεσά τους η Σερ, που είχε γράψει στο Twitter ότι αν συμβεί αυτό θα πάει στον... Δία. Ο Μπράιαν Κράνστον του «Breaking Bad», προτίμησε κάτι πιο κοντινό, δηλώνοντας ότι θα μετακομίσει στο Βανκούβερ αν κερδίσει ο Τραμπ.

Η Ειμι Σούμερ έχει δηλώσει ότι θα φύγει για την Ισπανία, ή κάπου αλλού, ενώ η επίσης κωμικός Τσέλσι Χάντλερ έχει πει πως ήδη αγόρασε σπίτι σε άλλη χώρα, για παν ενδεχόμενο.

Αλλά και η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ είχε εκφράσει ανάλογη επιθυμία. Σε συνέντευξή της ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία είχε πει «μπορεί να έρθω στη χώρα σας, αν μου το επιτρέψετε, ή να πάω στον Καναδά».

Η λίστα δεν σταματά εκεί, καθώς και η Μάιλι Σάιρους είχε δηλώσει ότι θα φύγει από τις ΗΠΑ- μάλιστα είχε αποκαλέσει τον Τραμπ στα social media «γ@@@νο εφιάλτη»- ο κωμικός του CNN Τζον Στιούαρτ είχε πει στο People «Θα ανέβω σε πύραυλο και θα πάω σε άλλο πλανήτη», ενώ ο Σάμιουελ Τζάκσον είχε πει στον Τζίμι Κίμελ «θα μετακομίσω τον μαύρο κ@@ο μου στη Νότια Αφρική».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ