Πολιτική

Εκτός Αθηνών ο Καρανίκας την ημέρα του ανασχηματισμού

Την ημέρα που η κυβέρνηση προχωρά σε ανασχηματισμό, ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού είναι εκτός Αθηνών.

Την Παρασκευή το πρωί ο Νίκος Καρανίκας εθεάθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να ταξιδέψει. Αμέσως έγινε αντιληπτός από άλλους Έλληνες ταξιδιώτες που σχολίασαν την παρουσία του. Εκείνος ήταν απορροφημένος στο κινητό του, ενώ ξεγέλασε την πείνα του τρώγοντας μια τυρόπιτα που αγόρασε από κατάστημα του αεροδρομίου.

Άγνωστος είναι ο προορισμός του Νίκου Καρανίκα, ωστόσο πιθανολογείται ότι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, από όπου εξάλλου κατέβηκε στην Αθήνα όταν ανέλαβε σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού και συνηθίζει να επισκέπτεται τα Σαββατοκύριακα. Ωστόσο είναι ασυνήθιστο ένα στέλεχος της κυβέρνησης να απουσιάζει από το πόστο του, ακόμη και αν αυτό είναι ο αμφιλεγόμενος Νίκος Καρανίκας, μια τόσο σημαντική ημέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές