Αρχείο

Είμαστε ήδη στην εποχή του Υδροχόου και έρχεται ο μεγάλος πόλεμος - Το κόκκινο βέλος στο σήμα της Χίλαρυ Κλίντον και τι συμβολίζει

x1Το σήμα της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρυ Κλίντον είναι εμπνευσμένο από την αποκρυφιστική Καμπάλα. Η Καμπάλα εκτός από αποκρυφισμό περιέχει και Θεοσοφιστικά στοιχεία τα οποία αποδίδονται -κυρίως- με χαρακτηριστικά διαγράμματα. Η Καμπάλα θεωρείται εσωτεριστικό σύστημα προγενέστερο της Θεοσοφίας, και δεν μιλάει για Θεό αλλά για αρχικό Ον.

Ο αποκρυφισμός, και εδώ, επιστρατεύεται στην μάχη για την επίτευξη του σκοπού, που δεν είναι άλλος από την νίκη στις εκλογές. Αυτό δεν είναι κάτι νέο. Έτσι γινόταν πάντοτε απ’ αυτούς που προσπαθούν να επιβάλουν στον πλανήτη αυτό που τώρα αποκαλείται Νέα Τάξη. Μήπως και ο Χίτλερ τα ίδια δεν έκανε; Χρησιμοποιούσε αρχές και σύμβολα αποκρυφισμού.

Το σήμα της Χ. Κλίντον σχηματίζεται από το «Η», το αρχικό γράμμα του μικρού ονόματός της, με ένα κόκκινο βέλος που δείχνει προς τα δεξιά. Το κόκκινο βέλος που δείχνει προς τα δεξιά δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική της. Η Κλίντον κατηγορείται ήδη από τώρα ότι θα ακολουθήσει κομμουνιστικού τύπου αρχές όταν θα εκλεγεί (γιατί θα εκλεγεί) πρόεδρος των ΗΠΑ. Διότι μόνο με τον κομμουνισμό είναι δυνατόν να μην έχει κανείς πολίτης περιουσία και όλος ο πλούτος της οικουμένης να ανήκει στην ελιτίστικη ολιγαρχία. Οι 2-3 ιδιοκτήτες του παγκοσμίου πλούτου, την δεδομένη στιγμή, θα αποδώσουν τα πάντα στον Έναν που θα έρθει για να σώσει τον κόσμο από τα προβλήματά του, δηλαδή τον Αντίχριστο, και να εκπληρωθούν έτσι οι προφητείες τους.

Το κόκκινο βέλος, σύμφωνα με τα βιβλία τους, συμβολίζει την εισβολή της φωτιάς στο νερό. Είμαστε ήδη στην εποχή του Υδροχόου (νερό – μπλε χρώμα) και έρχεται ο μεγάλος πόλεμος (φωτιά – κόκκινο χρώμα) που τόσο πολύ τον θέλουν για να διαμορφώσουν έναν άλλο τύπο κοινωνίας, και η κ. Κλίντον είναι η καταλληλότερη και πιο εκπαιδευμένη για να το επιτύχει.

x2

Το ότι γίνεται αυτό το προεκλογικό «παιχνίδι», είναι διότι πρέπει οι ΗΠΑ να διχαστούν και να φανατισθούν, και μέχρι στιγμής το καταφέρνουν. Θα μας ανακοινώσουν ότι στις ΗΠΑ για πρώτη φορά ψήφισαν τόσοι πολλοί αμερικανοί. Αυτό θα γίνει γιατί είναι σημαντικό να αισθάνονται οι αμερικανοί πολίτες ότι μετέχουν στην διακυβέρνηση της χώρας τους, ιδίως τώρα που μπαίνουν στην κρισιμότερη περίοδο της Ιστορίας τους, ώστε να αισθάνονται υπεύθυνοι για το κακό που τους ετοιμάζουν(Γκαιμπελική αρχή χειραγώγησης της μάζας). Τα ίδια γινόντουσαν παλαιότερα και στην Ελλάδα. Πως φωνάζανε, θυμάστε; Το «Λαός-Πασόκ στην εξουσία», ήταν σύνθημα λαϊκής υπερηφάνειας. Αλλά ποτέ και σε καμία χώρα ο λαός δεν συμμετείχε στην εξουσία και ούτε θα γίνει ποτέ αυτό.

Οι εκλογές στις ΗΠΑ έφτασαν και το μόνο που μένει να δούμε ποια έννοια θα δώσουν οι αμερικανοί πολίτες στην έκφρασή τους “All right”.

Χρήστος Μαντζιάρης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ