Κοινωνία

Δεν επέτρεψαν στον Ομπάμα να φάει σουβλάκι στο Μοναστηράκι και να περπατήσει στην Πλάκα!

Αθέατες λεπτομέρειες από τη διήμερη παραμονή του Αμερικανού προέδρου στην Αθήνα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

kokkinogia_agios_prodromos_48_0

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε την επιθυμία να δοκιμάσει ελληνικό σουβλάκι στο Μοναστηράκι, ωστόσο οι άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας του το απαγόρευσαν.

Ανάλογη άρνηση βρήκε ο Ομπάμα και όταν θέλησε να κάνει βόλτα στην Πλάκα και τα Αναφιώτικα, καθώς αυτό θα ήταν κάτι που θα προκαλούσε τεράστιο πρόβλημα στις αμερικανικές και ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρόεδρος είχε επίσης εκφράσει την επιθυμία να παίξει μπάσκετ με το φίλο του Αλέξη Γιαννούλια ενώ στο παιχνίδι θα συμμετείχε και ο Βασίλης Κικίλιας. Και αυτή η επιθυμία του όμως δεν πήρε το «πράσινο φως» από τους άντρες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...