Πολιτική

Γυναίκα η οδηγός του «Κτήνους» του Ομπάμα στο Βερολίνο!

Δεύτερος σταθμός στην ευρωπαϊκή περιοδεία του πριν αποχωρήσει από την προεδρία των ΗΠΑ
Μετά την διήμερη επίσκεψη του στην Αθήνα, ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, έφτασε στο Βερολίνο στο πλαίσιο της τελευταίας ευρωπαϊκής περιοδείας του πριν αποχωρήσει από την εξουσία.

Το Air Force One προσγειώθηκε στο στρατιωτικό τμήμα του αεροδρομίου Τέγκελ, με την πόλη να έχει μετατραπεί σε πραγματικό φρούριο.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα τεθωρακισμένα οχήματά του τον περίμεναν να αποβιβαστεί από το προεδρικό αεροσκάφος.

Πίσω από το τιμόνι του περίφημου «Beast», μάλιστα, το οποίο είχε σταθμεύσει μπροστά στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί για τον πρόεδρο Ομπάμα, βρισκόταν μία γυναίκα οδηγός.

Προς το παρόν ελάχιστα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά σχετικά με το πρόγραμμά του, με το ξενοδοχείο που θα καταλύσει ο Ομπάμα να είναι το «Adlon», που βρίσκεται κοντά στην Πύλη του Βρανδεμβούργου και στο οποίο θα δειπνήσει με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης.

Στο Βερολίνο πρόκειται να μεταβούν και ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και οι πρωθυπουργοί Ιταλίας (Ρέντσι), Ισπανίας (Ραχόι) και Μ. Βρετανίας (Μέι), οι οποίοι θα έχουν κοινή συνάντηση με την καγκελάριο και τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...