Κόσμος

Για πάταξη της διαφθοράς δεσμεύτηκε ο Ν. Τραμπ στην προεκλογική του ομιλία

Μία ημέρα πριν την διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών και στο τέλος της προεκλογικής του καμπάνιας, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, δεσμεύεται πως αν εκλεγεί θα φέρει την «πραγματική αλλαγή».

Μιλώντας στην Φλόριντα τόνισε πως οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν αν η χώρα «διοικείται από μία διεφθαρμένη πολιτική τάξη» ή θα καλωσορίσει «την πραγματική αλλαγή», την οποία σκοπεύει να φέρει αν αναδειχθεί νικητής.

«Αν νικήσουμε, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και οι χορηγοί τους θα χάσουν. Αν αυτοί κερδίσουν, ο αμερικανικός λαός θα χάσει σημαντικά. Αυτό είναι. Δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Ούτε σε τέσσερα χρόνια. Ούτε σε οκτώ χρόνια. Θα έχει τελειώσει», πρόσθεσε ο Τραμπ.

«Το αποτυχημένο πολιτικό μας σύστημα δεν έχει προσφέρει τίποτα περισσότερο από φτώχεια στη χώρα και καταστροφή στο εξωτερικό. Γίνονται πλούσιοι κάνοντας τους Αμερικανούς φτωχούς. Ήρθε η ώρα να απορρίψουμε την ελίτ των media και της πολιτικής που προκάλεσαν την αφαίμαξη της χώρας», είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...