Αρχείο

Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες: «Έρχεται ανελέητος θρησκευτικός πόλεμος σε Γερμανία και Ευρώπη - Πάρτε τα μέτρα σας»

Πανικό στην κυβέρνηση συνασπισμού Μέρκελ και Σόιμπλε έχει προκαλέσει κατεπείγουσα έκθεση των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με  την οποία , ακροδεξιές  εξτρεμιστικές οργανώσεις στη Γερμανία είναι πανέτοιμες να «επιτεθούν» σε μουσουλμάνους μετανάστες, ενώ ευρίσκονται σε στενή συνεργασία άλλες παρόμοιες ομάδες σε όλη την Ευρώπη και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό ανακοίνωσε με όλες τις επισημότητες ο επικεφαλής της  γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι όταν ξεκινήσει αυτό για το οποίο όλοι φοβούνται θα έχουμε έναν άγριο «εσωτερικό πόλεμο» εντός Ευρώπης .

Η ετήσια έκθεση των μυστικών υπηρεσιών του Βερολίνου αναφέρουν  ότι ο αριθμός των ακροδεξιών βίαιων πράξεων αυξήθηκε σε ποσοστό  42 τοις εκατό και  1.408 πράξεις, ενώ  ο αριθμός των εμπρηστικών  επιθέσεων  εναντίον κέντρων προσφύγων αυξήθηκε σε 75 από μόλις πέντε πριν από ένα χρόνο.

Στην  Γερμανία δρουν  περίπου 11.800 φανατικοί βίαιοι ακροδεξιοί εξτρεμιστές, οι οποίοι έχουν στενές διασυνδέσεις με τον ναζιστικό και φασιστικό χώρο .

neo-nazi-back_1387347i_2013_1_24_22_38_16_b2

Οι ομάδες αυτές τείνουν να αποτελέσουν και να αντιγράψουν,  μια πρακτική του μεσοπολέμου στην Γερμανία με τα περιβόητα «φράικορπς» τα οποία πολέμησαν και διέλυσαν τις  ένοπλες δυνάμεις των Γερμανών κομουνιστών.

«Αυτό δεν είναι απλώς ένα αμιγώς γερμανικό φαινόμενο», δήλωσε ο Hans-Georg Maassen, ο οποίος ηγείται της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών  (Verfassungsschutz), σε συνέντευξη στο Reuters . «Η δεξιά εξτρεμιστική  σκηνή έχει δικτυωθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε .

Ο Maassen είπε ότι οι διεθνείς διασυνδέσεις  μεταξύ ακροδεξιών  εξτρεμιστικών  ομάδων εξακολουθούν να είναι λιγότερο δικτυωμένες παγκοσμίως  σε σύγκριση με την παγκόσμια εξάπλωση των τρομοκρατικών  ομάδων, (αλλά στην Ευρώπη μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά).

« Οι  ευρωπαϊκές αρχές συνεργάζονται πολύ καλά και παρακολουθούν  από κοντά τις εξελίξεις αυτές, αλλά το ζήτημα είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό», τόνισε ο ίδιος.

Η υπηρεσία που ηγείται ο  Maassen τον Ιούνιο ανέφερε μια απότομη αύξηση των ακροδεξιάς βίας από το 2015, έτος κατά το οποίο η Γερμανία δέχθηκε  σχεδόν ένα εκατομμύριο μετανάστες ενώ  ο ίδιος τόνισε ότι πάρθηκαν μέτρα για να αποτρέψουν την εμφάνιση πιο διαρθρωμένων  ομάδων  «ακροδεξιάς τρομοκρατίας».

«Έχουμε δει σε μια σειρά υποθέσεων ότι υπάρχουν πολλά άτομα  στην ακροδεξιό εξτρεμιστική σκηνή που είναι έτοιμα να δράσουν και τα οποία  ένωσαν τις δυνάμεις τους πρόσφατα για να δημιουργήσουν μεγαλύτερoυς  και ισχυρότερους  δεξιούς  τρομοκρατικούς  πυρήνες», δήλωσε ο Maassen.

newego_large_t_1101_54866673

Πρόκειται για την διαπίστωση ότι η Ευρώπη θα αποτελέσει πολύ σύντομα το πεδίο συγκρούσεων γηγενών κατοίκων με μουσουλμάνους μετανάστες , σε έναν σκληρό, ανελέητο, και κυρίως αιματηρό πόλεμο , που θα προσομοιάζεται  με τον τριακονταετή πόλεμο του μεσαίωνα , ο οποίος υποκινήθηκε  από θρησκευτικά κίνητρα και ιδεοληψίες.

Πάντα στην ιστορία οι θρησκευτικοί πόλεμοι ήταν οι πιο σκληροί και αδίστακτοι και είχαν τα πιο πολλά θύματα.

https://youtu.be/Hqnp1-f_DGE?t=1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ