Αρχείο

Αυτή η μυστηριώδης γυναίκα είναι το δεξί χέρι της Χ. Κλίντον- Τα emails και η σχέση της με την Μουσουλμανική Αδελφότητα

Η αναβίωση της έρευνας από το FBI των ιδιωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον δεν αφορά πλέον θέματα ασφάλειας, αλλά μικρο-κομπίνες που θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι εσχάτη προδοσία.

Αντί να χρησιμοποιεί έναν ασφαλή διακομιστή της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, η Υπουργός Εξωτερικών είχε εγκαταστήσει στο σπίτι της έναν ιδιωτικό διακομιστή, έτσι ώστε να μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυο χωρίς να αφήνει ίχνη σε συσκευή του ομοσπονδιακού κράτους. Ο ιδιωτικός τεχνικός της κας Κλίντον είχε καθαρίσει το σέρβερ της πριν από την άφιξη του FBI, οπότε δεν ήταν δυνατόν να γνωρίσει κανείς γιατί είχε εγκαταστήσει αυτή τη συσκευή.

Αρχικά, το FBI σημείωσε ότι ο ιδιωτικός διακομιστής δεν είχε το σύστημα ασφάλειας των διακομιστών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ως εκ τούτου, η Κλίντον δεν είχε διαπράξει παρά μόνο ένα σφάλμα ασφάλειας. Σε δεύτερο στάδιο, το FBI κατέσχεσε τον υπολογιστή του πρώην μέλους του Κογκρέσσου, Anthony Weiner. Ο τελευταίος είναι ο πρώην σύζυγός της Χούμα Αμπεντίν, επικεφαλής του προσωπικού γραφείου της Χίλαρυ. Βρέθηκαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Υπουργό Εξωτερικών.

huma-abedin-hillarys-other-daughter-clinton-02

Ο Anthony Weiner είναι ένας εβραίος πολιτικός, πολύ κοντά στη Κλίντον, ο οποίος φιλοδοξούσε να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά από ένα πολύ πουριτανικό σκάνδαλο: είχε στείλει ερωτικά SMS σε μια νεαρή γυναίκα που δεν ήταν η σύζυγος του. Η Χούμα Αμπεντίν τον χώρισε επίσημα κατά τη διάρκεια αυτής της αναταραχής, αλλά στην πραγματικότητα δεν τον άφησε.

Η Χούμα Αμπεντίν είναι μια Αμερικανίδα που μεγάλωσε στη Σαουδική Αραβία. Ο πατέρας της διευθύνει ένα ακαδημαϊκό περιοδικό –του οποίου ήταν η ίδια για χρόνια γραμματέας της σύνταξης- το οποίο αναπαράγει τακτικά τις θέσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Η μητέρα της προεδρεύει το σαουδαραβικό σύλλογο των γυναικών που είναι μέλη της Αδελφότητας και συνεργαζόταν με τη σύζυγο του προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι. Ο αδελφός της Χασάν εργάζεται για λογαριασμό του Σεΐχη Yusuf al-Qaradawi, ιεροκήρυκα των Αδελφών και πνευματικού σύμβουλου της Αλ-Τζαζίρα.

Η Χούμα Αμπεντίν είναι σήμερα μια κεντρική φιγούρα της εκστρατείας της Κλίντον, δίπλα στον διευθυντή της εκστρατείας, John Podesta, πρώην Γενικό Γραμματέα του Λευκού Οίκου υπό την προεδρία του Μπιλ Κλίντον. Ο Podesta είναι επίσης ο επίσημος λομπίστας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στο Κογκρέσο με τη μικρή αμοιβή των 200 χιλιάδων δολαρίων μηνιαίως. Στις 12 Ιουνίου του 2016, η Πέτρα (Petra), το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Ιορδανίας, δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα κληρονόμο του στέμματος, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος διαφήμιζε τον εκσυγχρονισμό της οικογένειάς του που είχε χρηματοδοτήσει παράνομα στο ύψος του 20% την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, παρότι είναι γυναίκα. Μια ημέρα μετά από αυτή τη δημοσίευση, το πρακτορείο ακύρωσε το τηλεγράφημα και ισχυριζόταν ότι ο ιστοτόπος του είχε πέσει θύμα πειρατείας.

«Έχω μόνο μια κόρη αλλά αν έπρεπε να έχω μια δεύτερη, αυτή θα ήταν η Χούμα» έχει δηλώσει η ίδια η Χίλαρι Κλίντον στο γάμο της Χούμα με τον πολιτικό των Δημοκρατικών Anthony Weiner, βουλευτή επί σειρά ετών και υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Υόρκης.

«Οι Κλίντον λειτουργούν σαν φατρία. Δεν έχουν ποτέ εμπιστοσύνη σε κανέναν, είναι ελαφρώς παρανοϊκοί. Η Χούμα είναι μια από τους σπάνιους ανθρώπους που βρήκε τη θέση της κοντά τους», λέει ο ιστορικός Thomas Snegaroff στο βιβλίο του.

Αν η Χίλαρι Κλίντον εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, η Χούμα Αμπεντίν θα γίνει επικεφαλής του γραφείου του Λευκού Οίκου και κατά συνέπεια θα είναι η δεύτερη ισχυρότερη γυναίκα στην Αμερική, μετά την Κλίντον.

huma-abedin-anthony-weiner-marriage

Huma-Abedin-with-Hillary-Robyn-BeckAFPGetty-640x480

www.newmoney.gr

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...