Κοινωνία

Ατάραχος παραμένει βουδιστής μοναχός ενώ δέχεται κλωτσιές...στο ευαίσθητο σημείο του (βίντεο)


Μπορεί οι βουδιστές μοναχοί να είναι ευρέως γνωστοί για τον γαλήνιο τρόπο ζωής τους και την πασιφιστική στάση τους για τη ζωή, ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις που αψηφούν τα στερεότυπα, υιοθετώντας ένα στιλ που θυμίζει... Τσακ Νόρις.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός Κινέζου μοναχού, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την πηγή του.

Σε αυτό το απίστευτο κλιπ, ο «ζόρικος» βουδιστής εμφανίζεται να τραβά με τους όρχεις του (!) έναν κύλινδρο γκαζόν και στη συνέχεια να δέχεται ένα «σφυροκόπημα» από κλωτσιές στα γεννητικά του όργανα, χωρίς να βγάζει άχνα.

Με τα χέρια του κολλημένα στα πλευρά και μια έκφραση γεμάτη πόνο, ο μοναχός τραβά αρχικά το μακρύ μηχάνημα που είναι δεμένο με ένα σχοινί στους όρχεις του. Στην συνέχεια, κάθεται με ανοιχτά τα πόδια και δέχεται απανωτές κλωτσιές στην ίδια ευαίσθητη περιοχή του σώματός του, από έναν άλλον μοναχό.

Τέλος, βγάζει την ρόμπα του και μένει με τα εσώρουχα, επαναλαμβάνοντας τη δοκιμασία, για να πείσει ακόμα και τους δύσπιστους που ίσως πιστεύουν ότι φορά κάποιο ειδικό προστατευτικό!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...