Πολιτική

Αρτεμίου: Σιγά να μην πήγαμε στη Βενεζουέλα για να αγοράσουμε πιπεριές και φασόλια

Με ένα άκρως αινιγματικό tweet o κύπριος δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου σχολιάζει την απάντηση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα το 2013.

«Σιγά να μην πήγαμε στα supermarket της Βενεζουέλας για να αγοράσουμε πιπεριές και φασόλια» αναφέρει.

Από την ανάρτηση του Αρτέμη Αρτεμίου δεν μπορεί να διευκρινιστεί ο λόγος του ταξιδιού μαζί με τον Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα.

Ο Ν. Παππάς επιβεβαίωσε το κοινό ταξίδι με τον δικηγόρο, σημειώνει δε ότι στόχος ήταν να διερευνηθεί «αν θα μπορούσε ο τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί τη χώρα και διερεύνηση άλλων δυνατοτήτων σε σχέση με αγορά προϊόντων αγροτικών από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό».

Η διευκρίνιση προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ: Με ερώτησή τους προς τον προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς Νίκο Παππά και Νίκο Παρασκευόπουλο, 46 βουλευτές της ΝΔ ζητούν να ενημερωθούν για τις σχέσεις του Μαξίμου με τον κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου που συνόδευε τον κ. Παππά στη Βενεζουέλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές