Πολιτική

ΑΝΕΛ: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης και το "ποταμάκι" του αγνοούν ότι στις δημοκρατίες οι λαοί αποφασίζουν»

Τα ενεργούμενα των διαπλεκόμενων επιχειρηματικών και εκδοτικών συμφερόντων, εξαντλούνται για ακόμη μία φορά σε απλουστευτικά και φτηνά προπαγανδιστικά σχόλια, αναφέρει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου απαντώντας σε σχετική αναφορά από το Ποτάμι στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

«Ορισμένοι αυτοαποκαλούμενοι "δημοκράτες", όπως ο γνωστός Σταύρος Θεοδωράκης και το ποταμάκι του, επιμένουν να αγνοούν πως στις Δημοκρατίες τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχουν οι λαοί. Οι λαοί αποφασίζουν για το μέλλον τους και όχι τα ενεργούμενα των διαπλεκόμενων επιχειρηματικών και εκδοτικών συμφερόντων. Επειδή αυτό δεν τους αρέσει, εξαντλούνται για ακόμη μία φορά σε απλουστευτικά και φτηνά προπαγανδιστικά σχόλια που αντιγράφουν κακότεχνα τον Γκέμπελς με αφορμή το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαδοπούλου.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως «οι οπισθοδρομικές δυνάμεις -από την Λεπέν ως τον Φάρατζ και τον Π. Καμμένο- πανηγυρίζουν για την εκλογή Τραμπ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης