Κοινωνία

Αισχρό βίντεο κλιπ από τον Μέριλιν Μάνσον: Σκίζει την Βίβλο και «αποκεφαλίζει» τον Ν. Τραμπ

Ο πάντα ξεχωριστός και ιδιαίτερος μουσικός Μέριλιν Μάνσον κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο κλιπ, στο οποίο «αποκεφαλίζει» τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόκειται για το βίντεο κλιπ του κομματιού με τίτλο «SAY10», το οποίο έκανε πρεμιέρα στον ιστότοπο «The Daily Beast» και έχει προκαλέσει ήδη θύελλα αντιδράσεων, τόσο εξαιτίας των προκλητικών εικόνων όσο και της χρονικής στιγμής που επέλεξε ο Μάνσον να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο.

«Ως καλλιτέχνης, έχω χρέος να θέτω ερωτήματα. Είναι δουλειά του θεατή να τα απαντήσει», τόνισε αινιγματικά ο καλλιτέχνης όταν κλήθηκε να σχολιάσει γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη μέρα για την κυκλοφορία του κλιπ.

Στο βίντεο, ο Μάνσον εμφανίζεται να σκίζει αρχικά μια Βίβλο προτού αποκεφαλίσει - σε αστραπιαίο μοντάζ - έναν σωσία του Τραμπ. Στο τέλος του βίντεο, βλέπουμε το αποκεφαλισμένο πτώμα με το χαρακτηριστικό σακάκι, την κόκκινη γραβάτα και τα μικρά χέρια να κείτεται ακίνητο στο ματωμένο πάτωμα.

«Όποια κι αν είναι η έκβαση των σημερινών εκλογών, στόχος του συγκεκριμένου οπτικού υλικού είναι να προκαλέσει σκέψη, αφού το αποτέλεσμα δεν αφορά απλώς την αυριανή ημέρα», ανέφερε σε συνέντευξή του στον ιστότοπο ο τραγουδιστής. Όσο για το τραγούδι του, αυτό αφορά «τις απελπισμένες πράξεις ανθρώπων που πιστεύουν κάτι το οποίο τους κηρύττει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν πιστεύει σε τίποτα».

https://youtu.be/Ctr6wPf2hx8

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ