Κοινωνία

Αθίκια Κορινθίας: Λήστεψαν ηλικιωμένους προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ

Πρέπει να είχαν πληροφορηθεί ότι είχαν γερό κομπόδεμα οι ηλικιωμένοι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην κοινότητα Αθίκια της Κορινθίας, οι δυο άγνωστοι που τους συστήθηκαν ως τεχνικοί της Δ.Ε.Η. και τους έπεισαν ότι κινδύνευαν να καούν ζωντανοί!

Οι δράστες προφασίστηκαν ότι θα αντικαταστήσουν τον πίνακα παροχής επειδή παρουσίαζε διαρροή και υπήρχε φόβος για το ζευγάρι των ηλικιωμένων να πάθουν ηλεκτροπληξία. Μετακινώντας βαριά έπιπλα, ο ένας από αυτούς τους εγκλώβισε στην κουζίνα του σπιτιού, δίνοντας την ευκαιρία στον συνεργό του να ερευνήσει τα δωμάτια.

Σε ένα από αυτά ανακάλυψε τις οικονομίες των ηλικιωμένων, ύψους περίπου 6.000 ευρώ και έδωσε σήμα στον «τεχνικό» να φύγουν. Το ζευγάρι αντιλήφθηκε αργότερα ότι τους είχαν ξαφρίσει και ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις, όμως οι δράστες βρίσκονταν ήδη μακριά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...