Πολιτική

«Έφοδος» του Μάικλ Μουρ στον Πύργο του Τραμπ- Του άφησε «ραβασάκι»!

Τους χιλιάδες διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον ουρανοξύστη του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, εκφράζοντας την αντίθεσή τους σε όσα πρεσβεύει, συνάντησε σήμερα ο Μάικλ Μουρ, ο οποίος έχει «κηρύξει» πόλεμο στον Τραμπ τις τελευταίες μέρες.

Αυτή τη φορά ωστόσο, δεν περιορίστηκε στο να διαδηλώνει έξω από το κτήριο αλλά εισέβαλε και στο εσωτερικό του, προσπαθώντας να συναντήσει τον Αμερικανό μεγιστάνα.

Ο διάσημος παραγωγός ντοκιμαντέρ και ακτιβιστής κατέγραψε τον εαυτό του να μπαίνει στον Πύργο του Τραμπ και να ζητά να τον συναντήσει, σε μια σκηνή που θυμίζει έντονα τις «εφόδους» που πραγματοποιεί στα ντοκιμαντέρ του. Επειδή όμως αυτή τη φορά στάθηκε άτυχος και δεν κατάφερε να δει από κοντά τον Τραμπ, για να του παραδώσει προσωπικά το μήνυμά του, τελικά κατέληξε να του αφήσει ένα μήνυμα.

Τι έγραφε αυτό; Σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου του ντοκιμαντερίστα, ο οποίος εχθές προέβλεψε ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος αποκλείεται να βγάλει την τετραετία, το σημείωμα που άφησε έγραφε μόνο δύο φράσεις: «Έχασες. Παραιτήσου.»

Ο Μουρ αναφερόταν προφανώς στο γεγονός ότι ο Τραμπ αναδείχθηκε πρόεδρος εξαιτίας μιας ιδιοτροπίας του αμερικανικού εκλογικού συστήματος, παρά το γεγονός ότι έλαβε λιγότερους ψήφους (κατά πολλές εκατοντάδες χιλιάδες) από τους ψηφοφόρους των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ