Το σκίτσο του Αρκά για τη διαφαινόμενη νίκη Τραμπ

Δημοσίευση: 9 Νοεμβρίου 2016, 8:22 πμ

O γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς «σχολιάζει» για άλλη μια φορά-χωρίς να ανεβάσει το σκίτσο στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook- επιστρατεύοντας το καυστικό του χιούμορ τη διαφαινόμενη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές.

Το σκίτσο του τα λέει όλα

 • Αρμοδιος

  Ασε μας ρε Αρκα,δηλαδη μας λες οτι γουσταρεις σατανολατρες καλυτερα;Κριμα και δεν σου τοχα.

 • Καπνιστής

  Στεναχωρήθηκε ο νεοταξίτης μεγαλοαστός Αρκάς

 • Τίμανδρος

  Κανείς δεν είναι τέλειος…. έ Αρκά;

 • KTHPIO7

  Το σκίτσο τα λέει όλα για την αμετανόητη καφρίλα των αριστερών. Τον έχετε κάνει θεό τον Αρκά. Νισάφι. Είναι μέτριος σε αυτό που κάνει και το συγκεκριμένο σκίτσο εκτός από κακό είναι και άστοχο. Πρόοδος για αριστερούς φαίνεται είναι αυτά στα οποία εμπλέκεται η Κλίντον: η σατανολατρία, η φόνος και βιασμών ανήλικων παιδιών, η μυστικές λέσχες, η σεξουαλική διαστροφή, η καταστροφή των χριστιανικών ηθών, η καταστροφή της οικογένειας, η προώθηση του πολέμου, τα σκάνδαλα, η καταστροφή του συνεκτικού ιστού των εθνών, δηλαδή, όλα αυτά που πρότεινε ο ιδεολόγος της Νέας Αριστεράς, ο Μαρκούζε και οι λοιποί νεοταξικοί υπάλληλοι της σχολής της Φρανκφούρτης. Αλλά όταν είναι μία επικίνδυνη και οικονομικά επιζήμια ιδέα όπως το πρόγραμμα υγείας του Ομπάμα που ταιριάζει με την άγνοια των αριστερών για την οικονομία, πανηγυρίζουν και λένε πως αυτό είναι αριστερά. Όταν είναι η παιδεραστία και σατανολατρία από τους ίδιους τότε δεν είναι αριστερά. Πάντα επιλεκτικοί, πάντα υποκριτές, πάντα αριστεροί. Άντε γαμ…σου Αρκά.

 • thrylos

  Σιγά το σκίτσο.Φαίνεται ότι ο μπούλης δεν τραβάει πια- τον σουτάρανε και από τον τηλ.σταθμό- και ψάχνουνε άλλο αστέρι της κρυοκωλίασης.