Κοινωνία

Θαύμα στην Φρεγάτα Θεμιστοκλής με εικόνα της Παναγίας!

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου στην φρεγάτα Θεμιστοκλής. Δεν υπήρξαν τραυματίες ή σοβαρές ζημιές, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 10 το πρωί, ενώ η φρεγάτα βρισκόταν εν όρμο στο ναύσταθμο Σαλαμίνας. Η φωτιά περιορίστηκε στους χώρους του μαγειρείου και χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά μέχρι την πλήρη κατάσβεσή της από το άγημα πυρασφάλειας της φρεγάτας Θεμιστοκλής.

Πιθανόν όμως να ξέχασαν να ενημερώσουν ότι έλαβε χώρα ένα θαύμα..!! Η φωτογραφία είναι από το χώρο της φωτιάς.. Το ΓΕΝ όμως δεν το ανακοίνωσε.thavma-panagias

Η Εικόνα της Παναγίας είναι χάρτινη και είναι κολλημένη πάνω σε ξύλινο κάδρο, χωρίς τζάμι κι όμως, η εικόνα της Παναγίας μας έμεινε άθικτη χωρίς να πάθει το παραμικρό..!! Το πλήρωμα της φρεγάτας μιλάει για Θαύμα.Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας έστειλε την φωτογραφία.

Για μια φορά ακόμη η Παναγία μας καταδεικνύει ότι είναι με το Έθνος μας ( όπως και το 40'), ακόμα και στους καιρούς που έχουμε ξεφύγει όλοι μας.. Για αυτό Έλληνες μην λυγίσετε..!! Μην αγχώνεστε..!!Όλα θα πάνε καλά..

Υπομονή, ΑΡΕΤΗ και Τόλμη και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ είναι κοντά ...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΝΑΤΩΝ ...ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ Δ ΡΑΙΧ....

asimpiestos

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ