Κόσμος

Ο Β.Πούτιν στέλνει ηχηρό μήνυμα: "Την Πατρίδα μου την αγαπώ - Η Δύση με φοβάται" (βίντεο)


"Toν δικό του Ύμνο εις την Ελευθερίαν" απήγγειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με μαθητές η οποία προβλήθηκε από την ρωσική τηλεόραση και πλέον όλοι στη Δύση προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα που στέλνει η Ρωσία. Ταυτόχρονα ο Β.Πούτιν δήλωσε σε Γερμανό δημοσιογράφο ότι "Η Δύση με φοβάται"...

Η δήλωση αυτή έγινε σε δημοσιογράφο ο οποίος ακολουθεί παντού τον Β.Πούτιν εδώ και αρκετά χρόνια για να βιντεοσκοπεί την ταινία "Das ist Putin".

Πιο αναλυτικά, ο Ρώσος πρόεδρος τους εξήγησε ότι έχει πάντα δίπλα το βιβλίο του  Ρώσου ποιητή Mikhail Lermontov «H Πατρίδα μου», το οποίο  απήγγειλε ο ίδιος στους εμβρόντητους μαθητές.

"Την Πατρίδα μου την αγαπώ. H δικιά η αγάπη είναι παράξενη. Έχει εγκατασταθεί στην περίεργη ψυχή μου. Την δόξα την έχουμε πληρώσει με πολύ αίμα..."

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δεν παύει να αποδεικνύει πως είναι πραγματικός ηγέτης, ο οποίος δύναται να εμπνεύσει και την νεολαία της χώρας του.

Μια νεολαία η οποία γαλουχείται όχι  πλέον με ξενόφερτα «ακούσματα» και αμερικανικά «προϊόντα» αμφιβόλου ποιότητας όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Ο νέος  Ρώσος «Τσάρος», μεταδίδοντας παιδεία στους μαθητές, τους είπε πως πιστεύει ότι η αγνή αγάπη για την πατρίδα μαζί με τα υπόλοιπα ιδανικά δίνουν πρόοδο και ευημερία σε μια χώρα.

Τώρα οι νεαροί Ρώσοι και Ρωσίδες έχουν μια μεγάλη αγάπη για την πατρίδα τους και είναι έτοιμοι να δώσουν και το αίμα τους για την πατρίδα τους στις δύσκολες στιγμές που έρχονται....

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRussiaInsider%2Fvideos%2F1791947921075443%2F&show_text=0&width=560

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ