Πολιτική

Kαρακώστα: Αν ακυρωθεί ο νόμος από το ΣτΕ θα υπάρξει κόστος για την κυβέρνηση [βίντεο]


Καλεσμένοι στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον τηλεοπτικό σταρμό STAR ήταν το πρωί της Πέμπτης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα και ο Κώστας Καραγκούνης εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας.

Oπως είναι φυσικό η συζήτηση στράφηκε στο νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες με την παρουσιάστρια να ρωτά την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τι θα γίνει στην περίπτωση που ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός και αν στην περίπτωση που η εξέλιξη που θα διαμορφωθεί δεν είναι εκείνη που επιθυμεί η κυβέρνηση τότε αν θα υπάρχει και το αντίστοιχο πολιτικό κόστος.

«Θα υπάρξει πολιτικό και κοινωνικό κόστος. Είναι ένα κόστος σοβαρό. Η κυβέρνηση έχει στόχο να εισπράξει από αυτούς που δεν έχουν πληρώσει τόσα χρόνια και να τα διαθέσει στην κοινωνική παροχή. Αν δεν το κάνει, τότε δεν θα τα έχει καταφέρει, θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας με νέα δεδομένα», τόνισε η Εύη Καρακώστα απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου.
https://www.youtube.com/embed/QfOZq2Yh6m0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...