Κοινωνία

Bίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στην Ιπποκράτους


Τα όσα έγιναν στην οδό Ιπποκράτους μόλις πέντε λεπτά μετά την έκρηξη βόμβας που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει ανάμεσα σε δυο παρκαρισμένα αυτοκίνητα κατέγραψε σε ένα video ντοκουμέντο κάτοικος της περιοχής. Σειρήνες περιπολικών, φωνές και καπνός.
Ήταν λίγα λεπτά πριν τα ρολόγια δείξουν 23:00. Στην οδό Ιπποκράτους επικρατούσε ησυχία. Ευτυχώς, κανείς δεν βρισκόταν στο δρόμο εκείνη την ώρα. Ήταν το ευτυχές της υπόθεσης αφού δεν υπήρξαν θύματα. Η έκρηξη συγκλόνισε τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής των Εξαρχείων.

Από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια πολυκατοικιών. Ο κόσμος φοβήθηκε. Η πρώτη ενστικτώδης αντίδραση να βγουν στα μπαλκόνια να δουν τι έχει συμβεί. Ένας από τους κατοίκους της Ιπποκράτους κατέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη μυστήριο. Καπνός φαίνεται να βγαίνει από το σημείο όπου ήταν παρκαρισμένα δυο αυτοκίνητα. Ανάμεσα σε αυτά, δεμένος σε έναν στύλο ήταν ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Το μόνο που ακούγεται είναι οι σειρήνες των περιπολικών και οι φωνές των αστυνομικών που είχαν φτάσει στο σημείο μετά το διπλό προειδοποιητικό τηλεφώνημα πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στον αριθμό 112 της οδού Ιπποκράτους. Η βόμβα εξερράγη λίγα λεπτά πριν από την ώρα που έδωσε ο άγνωστος. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν αυτό έγινε επίτηδες ή πρόκειται για κάποιο λάθος στη συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού.

https://www.youtube.com/embed/dwbJslfdoTg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ