Αρχείο

Aπίστευτος Σ.Λαβρόφ "φτύνει" τις ΗΠΑ σε συνέντευξη στο CNN: "Υπάρχουν πολλά μου@@ά στην προεδρική εκλογή" - Δείτε το βίντεο


Του Βασίλη Καπούλα

"Υπάρχουν πολλά μο@@@ά γύρω από την προεδρική εκλογή και στις δύο πλευρές και γι αυτό προτιμώ να μην σχολιάσω" είπε ο Σ.Λαβρόφ σε συνέντευξη του στο CNN και τους άφησε όλους άναυδους!

Τι εννοεί ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας; ότι υπάρχουν πολλά "μ@@@@@ανα" που βρήκαν ένα βίντεο από το παρελθόν και προσπαθούν να τρολάρουν τον Ν.Τραμπ για να χάσει τις αμερικανικές εκλογές.

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, "έφτυσε στα μούτρα" την Ουάσινγκτον απορρίπτοντας όλες τις κατηγορίες περί κυβερνοεπιθέσεων στην εταιρεία που θα διαχειριστεί και θα βγάλει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

"Είναι κολακευτικό φυσικά να λαμβάνεις αυτού του είδους την προσοχή, για μια περιφερειακή δύναμη όπως μας είχε αποκαλέσει ο Πρόεδρος Ομπάμα κάποια στιγμή στο παρελθόν" είπε ο Λαβρόφ δίνοντας συνέντευξη στο CNN προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν έχει δει ένα απλό γεγονός μια απλή απόδειξη ότι έχει αναμιχθεί στις εκλογές.

Όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ν.Τραμπ και το σκάνδαλο, ο Λαβρόφ είπε ότι τα αγγλικά δεν ήταν η πρώτη γλώσσα του και ήταν αβέβαιος αν θα ακουγόταν "κόσμιος".

Τότε είπε το απίστευτο το οποίο και καταγράφηκε στο βίντεο:

"Υπάρχουν πολλά μο@@@ά γύρω από την προεδρική εκλογή και στις δύο πλευρές και γι αυτό προτιμώ να μην σχολιάσω" είπε ο Σ.Λβρόφ

"Θέλουμε συνάντηση με όλες τις χώρες που επηρεάζουν άμεσα τα γεγονότα στην περιοχή είτε βρίσκονται εκεί είτε χρηματοδοτούν και προμηθεύουν με όπλα την αντιπολίτευση" είπε ο Λαβρόφ στην Christiane Amanpour για το συριακό και τόνισε πως χρειάζονται πρακτικές προσπάθειες από όλους.

"Το πρόβλημα κλειδί είναι η ανικανότητα των ΗΠΑ και άλλων μελών του συνασπισμού τους να διαχωρίσουν την al-Nusra από τις υπόλοιπες ομάδες είπε ο Σ.Λαβρόφ και πρόσθεσε ότι ο αρχηγός της CIA John Brennan διαβεβαίωσε την Ρωσία τον Φεβρουάριο ότι χρειάζονταν μόλις δύο εβδομάδες για να γίνει ο διαχωρισμός!

"Ποτέ δεν το έκαναν" είπε ο Λαβρόφ.

"Αυτό που θέλανε οι ΗΠΑ είναι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους να μην διαχωρίσουν την al-nusra για να υπάρχει το "Σχέδιο Β" τους".

"Δεν θέλω να υποπτευτώ ότι οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν την τρομοκρατία αλλά αυτό που κάνουν στην περίπτωση της al-nusra με κάνει πολύ καχύποπτο".

"Kάναμε εκεχειρία για να δούμε τις ΗΠΑ να επιτίθενται στον συριακό στρατό στην Deir Ezzor λίγες ημέρες μετά. Είπαν ότι ήταν λάθος αλλά διάβασα την ανακοίνωση του εκπροσώπου του Πενταγώνου συνταγματάρχη Thompson ο οποίος είπε ότι το πλήγμα ετοιμάζονταν επί δύο ημέρες και είχε βασιστεί σε πολύ καλή πληροφόρηση".

"Αμέσως μετά το ISIS ξεκίνησε επίθεση στην Deir Ezzor" πρόσθεσε.

"Δεν διαπράξαμε κανέναν έγκλημα πολέμου" Πρέπει να αποδείξουν ότι λένε για το Χαλέπι".

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRTvids%2Fvideos%2F1335172926492957%2F&show_text=0&width=560
https://twitter.com/camanpour/status/786168799829499905

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...