Κόσμος

Altius-M: Το νέο ρωσικό UAV για καταστολή αεράμυνας έρχεται....

Μετά από ανάλυση δορυφορικών φωτογραφιών δυτικοί αναλυτές ανέφεραν ότι υπάρχει αυξημένη κινητικότητα κάτω από το ρωσικό πρόγραμμα UAV HALE τύπου Altius-M.
Οι φωτογραφίες αποκάλυψαν το καινούργιο μη επανδρωμένο μεγάλης εμβέλειας στον αεροδιάδρομο του Καζάν που θα έχει διττό ρόλο της αναγνώρισης αλλά και της καταστροφής στόχων.
Το πρόγραμμα βασίζεται στο από το 2011 συμβόλαιο της Tranzas με το ρωσικό υπουργείο άμυνας για την ανάπτυξη δύο βαρέων UAV των “Pacer” και Altius-M βάρους 1 και 5 τόνων αντίστοιχα.
Το βαρύτερο των 5 τόνων Altius-M κάνει χρήση μιας σπονδυλωτής λογικής τόσο για την αναγνώριση στόχων όσο και για την καταστολή αεράμυνας με την χρήση παρεμβολέα Khibiny η Borisoglebsk-2.
Το αεροσκάφος που έχει μια πολύ μεγάλη πτέρυγα σε εκπέτασμα και ουραίο πτέρωμα σχήματος V κινείται από δύο κινητήρες των 1.000-1.5000hp ενώ εντός του 2017 θα τεθεί σε παραγωγή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...