Κοινωνία

Φυλάκιση και πρόστιμο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Είχε «πειράξει» το ρολόι της ΔΕΗ

Για 16 μήνες «γλίτωνε» ηλεκτρικό ρεύμα στη μεζονέτα του στην Κηφισιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ωστόσο η παρέμβασή του στο ρολόι της ΔΕΗ έγινε αντιληπτή, με αποτέλεσμα ο ίδιος να καταδικαστεί σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο πρώην παρουσιαστής της τηλεόρασης παραπέμθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ΄ εξακολούθηση, αφού κατά το κατηγορητήριο έκλεβε την επιχείρηση από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τον έλεγχο των τεχνικών της ΔΕΗ προέκυψε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε με το «πειραγμένο» ρολόι να γλιτώσει ρεύμα αξίας 1.330 ευρώ, το οποίο μαζί με τους τόκους αγγίζει τα 1.700 ευρώ, ενώ υπολογίζεται σε περίπου 8.000 κιλοβατώρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...