Κόσμος

Φρίκη στην Αυστραλία: Επιβάτης λεωφορείου έκαψε ζωντανό τον οδηγό (βίντεο)


Ένας 29χρονος οδηγός λεωφορείου βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ένας επιβάτης του πέταξε κάποιο είδος εμπρηστικής συσκευής με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να τυλιχθεί στις φλόγες και να καεί ζωντανός.

Έξι τρομοκρατημένοι επιβάτες εγκατέλειψαν ουρλιάζοντας το γεμάτο καπνούς όχημα με τη βοήθεια ενός οδηγού ταξί, που κατάφερε να ανοίξει με τη βία την πίσω πόρτα του λεωφορείου. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και παρέλαβαν συνολικά έντεκα άτομα, που είχαν εισπνεύσει καπνό.

https://www.youtube.com/embed/GkyjRA3CErg

ΠΗΓΗ: 9NEWS

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 48χρονο άνδρα κι απέκλεισε την πιθανότητα τρομοκρατικής ενέργειας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τα κίνητρά του.

Το θύμα ονόματι Μανμίτ Αλισέρ ήταν γνωστός στην ινδική παροικία του Μπρισμπέιν. Φίλοι του λένε ότι ήταν ταλαντούχος τραγουδιστής και χορευτής κι ότι ήταν αρραβωνιασμένος κι επρόκειτο σύντομα να παντρευτεί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΝΜΕΕΤ ALISHER/FACEBOOK

«Έχω αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις μέχρι σήμερα, αλλά αυτή εδώ είναι σπάνια, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο κίνητρο. Ένας οδηγός λεωφορείου, που έκανε απλά τη δουλειά του και βοηθούσε τους συμπολίτες του, έχασε τη ζωή του σε μια παράλογη ενέργεια. Είναι αδιανόητο.», δήλωσε o Τζιμ Κίο , διευθυντής της αστυνομίας, που αποκλείει την πιθανότητα ο δράστης να είχε ρατσιστικά κίνητρα.

Αποτίοντας φόρο τιμής στον 29χρονο οδηγό το δημοτικό συμβούλιο του Μπρισμπέιν αποφάσισε να κυματίζουν σήμερα μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια κτίρια της Αυστραλιανής μεγαλούπολης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ