Πολιτική

Τo μυστικό όπλο του Ν.Τραμπ! Ποιον και γιατί κάλεσε στην τελευταία τηλεμαχία με τη Χίλαρι

Έναν απρόσμενο καλεσμένο θα έχει στη σημερινή τελευταία τηλεμαχία που θα έχει με την Χίλαρι Κλίντον στο Λας Βέγκας ο Ντόναλντ Τραμπ.
Δεν είναι άλλος από τον ετεροθαλή αδελφό του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλίκ, ο οποίος έχει κενυατική και αμερικανική υπηκοότητα και έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει Τραμπ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου. Η εξήγηση που έδωσε είναι ότι ο Τραμπ μιλά από την καρδιά του.

Η παρουσία του συγγενή του Ομπάμα στην τηλεμαχία δεν φαίνεται να έχει καμία αξία, καθώς ο Ομπάμα δεν είναι υποψήφιος αλλά η Χίλαρι. Ίσως, απλά, ο Τραμπ θέλησε να διαμαρτυρηθεί για την παρατήρηση που του έκανε ο Ομπάμα να πάψει να γκρινιάζει.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει. Στη δεύτερη τηλεμαχία και ενώ είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με τις αποκαλύψεις για την συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες έφερε στο πλατό τρεις γυναίκες οι οποίες κατηγόρησαν τον Κλίντον για σεξουαλικά παραπτώματα. Οι καταγγελίες των γυναικών δεν είχαν να κάνουν τίποτα με τις εκλογές και με την ίδια την Κλίντον.

Κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι ο Τραμπ μπορεί σύντομα να βρεθεί στην ίδια θέση με τον Μαλίκ Ομπάμα, ο οποίος, σε αντίθεσή με τον αδελφό του, έχασε εκλογές στην Κένυα.

Ο Μαλίκ Ομπάμα δεν είναι ευχαριστημένος από τον αδελφό του καθώς πιστεύει ότι θα έπρεπε και θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα για την Κένυα και την οικογένεια του πατέρα του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος γεννήθηκε στη Χαβάη από Αμερικανίδα μητέρα και Κενυάτη πατέρα, τον οποίο γνώρισε ελάχιστα.

Ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένεια και τις ΗΠΑ όταν ο γιος του ήταν 2,5 ετών και σκοτώθηκε το 1982, σε ηλικία 46 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ