Κοινωνία

Τυφλό 10χρονο αγοράκι βάζει τα γυαλιά σε πολλούς και ερμηνεύει εκπληκτικά μπλουζ... που αφήνουν τους πάντες άφωνους! (βίντεο)


Το παιδάκι είναι τυφλό. Βρίσκεται μαζί με άλλους συμμαθητές τους σε ειδικό σχολείο. Όταν όμως πιάνει την κιθάρα στα χέρια του, και παίζει ένα δύσκολο κομμάτι μπλουζ που θα το ζήλευε και ο Μάντι Ουότερς, ή ο Τζίμι Ριντ, τα πάντα αλλάζουν.

Η κιθάρα στα χεράκια του, ζωντανεύει και μαζί της ζωντανεύουν και τα τυφλά ματάκια αυτού του μικρούλη. Στην αρχή είναι διστακτικός. Τελικά πιάνει την κιθάρα που του προσφέρει ο καθηγητής του και κάθεται σε μια καρέκλα.

Η τάξη περιμένει να ακούσει. Περνάει τα ακροδάχτυλα του επάνω από τις χορδές και τα τάστα, χαϊδεύει το μπράτσο της κιθάρας και ξεκινάει να τραγουδάει μπλουζ. Δεν κρατάει την κιθάρα με τον κλασσικό τρόπο αλλά την έχει στα πόδια του σα να βρίσκεται σε κάποιο χωλ της Νέας Ορλεάνης.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο πριν από δυο χρόνια. Ο μικρούλης ονομάζεται Felix De St-Hilaire και είναι από το Μόντρεαλ του Καναδά. Ο ίδιος ακούει μόνο μπλουζ και λατρεύει τον B.B King και τον Charley Patton.

https://www.youtube.com/embed/oAhZpILc-Hw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ