Κοινωνία

Ετσι «πολεμά» η «Αριστερά» τη φοροδιαφυγή: Στο «απόσπασμα» άνεργος πατέρας τριών παιδιών... επειδή πούλαγε κουλούρια! (φωτό)

Τελικά σε τούτο τον δόλιο και ταλαίπωρο τόπο, πρέπει να το πάρουμε απόφαση: οι μεγαλύτεροι απατεώνες και φοροδιαφεύγοντες, κατά το δόγμα των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είναι οι καστανάδες και οι κουλουρτζήδες, που ζουν με ψίχουλα.

Αυτούς έχει αποφασίσει να πατάξει διά παντός το δίδυμο Τσίπρα - Καμμένου, για να επιφέρει καίριο χτύπημα στη διαφθορά και τη διαπλοκή που ζει και βασιλεύει στο «Ελλαδιστάν» του παραλογισμού!

Στη χώρα όπου ανθεί η «φαιδρά πορτοκαλέα», η κυβέρνηση των φοβερών και τρομερών «διαπραγματευτών» «τσακίζει» τους εφοπλιστές με το… εξωφρενικό ποσό φόρου των 10 ευρώ τη μέρα για κάθε πλοίο, ενώ την ίδια στιγμή βάζει το πιστόλι στον κρόταφο σε έναν κουλουρά από τα Χανιά με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών και χωρίς κανένα εισόδημα, ζητώντας του να καταβάλει άμεσα το ποσό των 5.000 ευρώ ως πρόστιμο, επειδή δεν είχε την απαραίτητη άδεια να πουλάει κουλούρια!

Έτσι, μετά την περιβόητη υπόθεση με τον καστανά της Θεσσαλονίκης, η κυβέρνηση προχωρά στο... σίκουελ απανθρωπιάς, βάζοντας στο μάτι ακόμη έναν άνθρωπο που απλώς προσπαθεί να ζήσει την οικογένειά του.
Γιατί, πώς αλλιώς μπορεί να εκλάβει κανείς το «διάταγμα» που εξέδωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης κατά του ανθρώπου αυτού;

Δείτε παρακάτω και θαυμάστε... υπεύθυνα:

ua

Σύμφωνα με πληροφορίες από το candianews.gr, ο άνεργος πατέρας πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες της Αγίας Μαρίνας Χανίων κουλούρια και ντόνατς προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του. Στις 3 Αυγούστου 2016, βάσει του ανωτέρω «διατάγματος εκτέλεσης», συνελήφθη επ' αυτοφόρω στη συγκεκριμένη περιοχή από αστυνομικό να μην έχει άδεια.
Ο άνθρωπος κατέθεσε προσφυγή κατά του προστίμου που του επιβλήθηκε, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια επειδή:

-ο ίδιος είναι άνεργος από το 2011, μέχρι και σήμερα, χωρίς να διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα.
-ο μοναδικός λόγος για τον οποίο βρέθηκε να πωλεί ντόνατς είναι η εξασφάλιση των στοιχειωδών μέσων για τη διαβίωση του ιδίου καθώς και της συζύγου του.
- η σύζυγός του δεν διαθέτει κανένα εισόδημα από καμία πηγή αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
- είναι τρίτεκνος.
Ποια ήταν η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης; Του επέβαλε χθες, Πέμπτη (06/10/2016) πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ!
Και μάλιστα, για να εξασφαλίσει ότι θα «τσιμπήσει» έστω και λίγα από τα πολλά χρήματα του εγκαλούμενου «διαπλεκόμενου» κουλουρτζή, του λέει πως ακόμη κι αν τολμήσει να προσφύγει κατά της συγκεκριμένης απόφασης, τότε θα πρέπει να πληρώσει το 20% το οφειλόμενου προστίμου πάραυτα, ήτοι 1.000 ευρώ...

Αυτό θα πει ανθρωπιά, κύριε Τσίπρα και και κύριε Καμμένε! Μπράβο! Πρέπει να κόψετε... σύρριζα τα κεφάλια της Διαπλοκής, τους κουλουρτζήδες και τους καστανάδες!

Μην αγχώνεστε όμως: Αφεθείτε στη νωχελικότητα των κομματικών σας χοροεσπερίδων και των «αριστερών gala», γιατί με αυτά αποδεικνύετε δήθεν πόσο σημαντικοί είστε.

Αλλάξτε το σύνθημα «Η Ελπίδα έρχεται» με κάτι πιο απλό. Το «Πέρα βρέχει» σας ταιριάζει καλύτερα...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ