Αρχείο

Τεχνολογική επανάσταση: Οι Ρώσοι στρατιώτες θα είναι εξοπλισμένοι με σύστημα εξωσκελετού - Αλλάζουν όλα στο πεδίο της μάχης - Δείτε βίντεο


Μεγαλώνει το τεχνολογικό χάσμα η Ρωσία σε διάφορους τομείς. Έτσι, ο εξοπλισμός του ρωσικού στρατού αν και υπερσύγχρονος μέσα από το πρόγραμμα Ratnik φαίνεται να πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο καθώς όπως δηλώνει ο αρχηγός του ρωσικού στρατού Αντιστράτηγος Σαλιούκοβ μέσω της έκδοσης Ratnik-3 οι Ρώσοι στρατιώτες θα είναι εξοπλισμένοι με σύστημα εξωσκελετού ενσωματωμένου σε συνδυασμό με ένα νέο σύστημα σκόπευσης που θα αυτοματοποιεί την διαδικασία ενώ θα παρέχει προειδοποίηση 360ο.
«Πιστεύω ότι οι πιο επιτυχημένες τεχνολογίες από το σύστημα σύγχρονου στρατιώτη Ratnik θα ενσωματωθούν με την χρήση όσων έχουν ολοκληρώσει πλήρως τις δοκιμές ιδιαίτερα στα ζητήματα υποστήριξης ζωής, προστασίας, ενέργειας και η χρήση του εξωσκελετού θα ανεβάσει το επίπεδο χρήσης τους ενώ ο στρατιώτης πλέον θα είναι πλήρως αφοσιωμένος στην πραγματική του αποστολή την οποία θα μπορεί να εκπληρώνει απρόσκοπτα» ανέφερε ο στρατηγός.

Ταυτόχρονα επανάσταση στην σμίκρυνση φέρεται να έχει κάνει η Ρωσία καθώς η εταιρεία United Instrument Manufacturing Corporation (UIMC) η εταιρεία που ηγείται του χώρου των νανοεπεξεργαστών ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την μαζική παραγωγή UAV σε μέγεθος όχι μεγαλύτερο από μια λιβελούλα παρέχοντας έτσι την δυνατότητα αθέατης αναγνώρισης κάτι που μπορεί να βρει ευρεία εφαρμογή σε αποστολές ειδικών δυνάμεων, μυστικών υπηρεσιών αλλά και προστασία ζωτικών εγκαταστάσεων.
Το ρωσικό υπουργείο άμυνας θα ξεκινήσει από αυτό το μήνα να παραλαμβάνει τα πρώτα υποδείγματα με τα οποία θα ενισχύσει τις ικανότητες αποκάλυψης στόχων.
Το μη επανδρωμένο ουσιαστικό ελικόπτερο δεν έχει μέγεθος μεγαλύτερο από την παλάμη ενός χεριού ενώ είναι πρακτικά αθόρυβο ενώ θα είναι εξοπλισμένο με θερμική κάμερα και θα μπορεί να μεταδίδει video κατηγορίας HD σε πραγματικό χρόνο.

https://www.youtube.com/embed/dQTLbExQrd0

https://www.youtube.com/embed/B6uqLGFphGI

https://www.youtube.com/embed/HsvlxYaPubE

https://www.youtube.com/embed/1FouRqiFmIY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...