Κοινωνία

Συνελήφθη στο Μενίδι Ρώσος που είχε αρπάξει 1 εκατ. από ρωσική τράπεζα

Στη σύλληψη ενός 35χρονου Ρώσου προέβησαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στην περιοχή του Μενιδίου, αφού είχε εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος είχε διαπράξει μια περίεργη κλοπή το 2014, αφού με κάποιο τρόπο είχε προμηθευτεί τα κλειδιά της τράπεζας της Sberbank of Russia αλλά και του χρηματοκιβωτίου. Έτσι, αφού έφτιαξε αντικλείδια, μπήκε στην τράπεζα αρπάζοντας 28.930.000 ρούβλια, δηλαδή περίπου 1.000.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι ρωσικές αρχές τον αναζητούσαν πραγματοποιώντας δεκάδες έρευνες.

Τελικά, οι αρχές τον εντόπισαν στην περιοχή του Μενιδίου όπου και τον συνέλαβαν εκτελώντας το διεθνές ένταλμα. Στην κατοχή του είχε ένα πλαστό διαβατήριο με άλλα στοιχεία ταυτότητας.

Για τη σύλληψή του ενημερώθηκαν οι ρωσικές αρχές,. Ο 35χρονος κρατείται και αναμένεται να εκδοθεί στη Ρωσία μετά την υποβολή σχετικού αιτήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές