Κοινωνία

Συγκλονιστικό βίντεο από τη Ρωσία: Αυτή η μικρούλα χωρίς χέρια μαθαίνει να τρώει μόνη της! (βίντεο)


Ένα εκπληκτικό βίντεο με πρωταγωνίστρια ένα μικρό κοριτσάκι σαρώνει τις τελευταίες μέρες το διαδίκτυο, αφήνοντας άφωνους και εμπνέοντας εκατομμύρια χρήστες.

Η μικρούλα που εμφανίζεται στο εν λόγω κλιπ ονομάζεται Vasilina και ζει στη Ρωσία. Όπως μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει, πρόκειται για ένα πρότυπο αποφασιστικότητας, θάρρους και επιμονής, παρά την μικρή της ηλικία και των καθημερινών δυσκολιών που αντιμετωπίζει, έχοντας χάσει και τα δύο χεράκια της.

Στο viral βίντεο που ανέβασε η περήφανη μαμά της στα ρωσικά social media, η Vasilina μαθαίνει να χρησιμοποιεί το πιρούνι με τα πόδια της, ώστε να μπορεί να τρέφεται μόνη της και να είναι ανεξάρτητη. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν τα καταφέρνει, δεν χάνει ούτε στιγμή το κουράγιο της και τελικά οι προσπάθειές της αποδίδουν καρπούς.
Παρόλο που βρίσκεται στο διαδίκτυο μόλις λίγες μέρες, το κλιπ της μικρής Ρωσιδούλας έχει ήδη ξεπεράσει τα 45 εκατομμύρια views, με τα like, τις κοινοποιήσεις και τα επαινετικά σχόλια να προστίθενται με καταιγιστικό ρυθμό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ