Κοινωνία

Σπαρακτικό βίντεο: Κατάφερε να καταγράψει στο κινητό του τα τελευταία του λόγια μετά από τροχαίο

Ένας νεαρός Aμερικανός σκέφτηκε να καταγράψει ένα βίντεο με το «smartphone» του με εγκάρδια λόγια για τους αγαπημένους τους, μετά από δυστύχημα που είχε σε μικρό επαρχιακό δρόμο.

Η ιστορία του Kevin Diepenbrock, κάνει το γύρο του διαδικτύου και δημιούργησε πολλές συζητήσεις. Ο Dipenbrock, ο οποίος, στα μέσα Οκτωβρίου, ταξίδευε με μοτοσικλέτα με τον φίλο του Phillip Polito σε κάποιο αγροτικό δρόμο του Τέξας (ΗΠΑ), είχε ένα δυστύχημα.

Ο Polito πέθανε επί τόπου μετά το περιστατικό, ενώ ο Kevin Diepenbrock τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη και στον πνεύμονα. Αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του κατάφερε να βρει το «smartphone» του και, περιέργως, αντί να καλέσει τις πρώτες βοήθειες, άρχισε να καταγράφει ένα βίντεο και να εξιστορεί το τι είχε συμβεί, νομίζοντας ότι επρόκειτο να πεθάνει. Στο τέλος προσέθεσε τα τελευταία του λόγια που ήταν οι ευχές του για τους αγαπημένους του.

https://youtu.be/P8JpIvywtyU

«Ήθελα απλώς να σας πω ότι σας αγαπώ συγχωρέστε με που είμαι τόσο ηλίθιος. Μαμά και μπαμπά σας αγαπώ. Courtney, σ' αγαπώ. Να τους προσέχεις όλους. Έχω σπάσει την πλάτη μου. Να φροντίσετε τα κουτάβια μου», είπε.

Ο Diepenbrock εξηγεί ότι η ενέργεια στην μπαταρία του τελειώνει και ότι θα κοιμηθεί με την ελπίδα ότι το επόμενο πρωϊ θα τον βρει «ένα περιπολικό». Τα θύματα του δυστυχήματος βρέθηκαν 27 ώρες αργότερα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του Polito.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου επέκριναν τη στάση του Diepenbrock να μην καλέσει τις πρώτες βοήθειας, ωστόσο κάποιοι άλλοι λένε ότι ενδεχομένως ο αναβάτης να μην είχε σήμα.

Ωστόσο, εδώ και αρκετά χρόνια τα κινητά τηλέφωνα έχουν τη δυνατότητα κλήσης έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, στο τέλος του 2016, σε λίγες περιοχές του κόσμου τα κινητά δεν έχουν σήμα. Αλλά και σε εκείνα τα μέρη που δεν διαθέτουν κάλυψη, οι ταξιδιώτες φροντίζουν να μην είναι αβοήθητοι και είναι εφοδιασμένοι με άλλα μέσα επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ