Κοινωνία

Σητεία: Διαρρήκτης έκανε ανάληψη με κλεμμένη κάρτα

Τουλάχιστον τέσσερις κλοπές είχε διαπράξει στην περιοχή ο 32χρονος δράστης

Ακόμη και τις κάρτες ανάληψης των ενοίκων έκλεβε από τα σπίτια που χτυπούσε στη Σητεία ένας 32χρονος διαρρήκτης και δεν δίσταζε να αδειάσει τους λογαριασμούς τους! Μετά την τελευταία κλοπή του, τα ξημερώματα της Παρασκευής, εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις.

Ο νεαρός Έλληνας είχε καταφέρει να τρυπώσει στο σπίτι ενός 84χρονου και να αρπάξει 550 ευρώ, αλλά οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κατάφεραν να τον εντοπίσουν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και να τον συλλάβουν. Τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω του δεν κάλυπταν το κλεμμένο ποσό, αλλά αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, από τον Αύγουστο ως τις 9 Οκτωβρίου, ο δράστης είχε διαρρήξει άλλα τρία σπίτια στην περιοχή και είχε αρπάξει συνολικά περίπου 2.000 ευρώ. Μάλιστα, με την κάρτα ανάληψης και το ΡΙΝ που βρήκε σε ένα από αυτά, «σήκωσε» από ΑΤΜ 610 ευρώ! Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που ενδεχομένως έχει διαπράξει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ